Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Grondwerk project Ven Zelderheide 1
Grondwerk project Ven Zelderheide 2
Grondwerk project Ven Zelderheide 3
Grondwerk project Ven Zelderheide 4
Grondwerk project Ven Zelderheide EPS
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 1
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 2
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 3
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide 4
thumb-Grondwerk project Ven Zelderheide EPS

Bouwmaterialen grondwerk

Ven Zelderheide

Verreweg de meeste bouwmaterialen zijn niet zichtbaar als het project eenmaal klaar is. Toch blijft het super belangrijk om een goede basis te leggen. Met de juiste ruwbouwmaterialen zorg je ervoor dat het ook nog eens heel prettig woont. Jij wilt toch ook een woning die goed geïsoleerd is en die nog lange tijd stevig blijft staan? Zo onwijs belangrijk, maar bijna onzichtbaar als het helemaal is afgewerkt.

Op deze foto is te zien dat er hard gewerkt wordt aan het leggen van de vloerisolatie. Hier wordt EPS vloerisolatie van Kingspan Unidek gebruikt. Deze platen zijn licht, ongevoelig voor vocht, gemakkelijk hanteerbaar en veilig in gebruik. Met BIA blokken is tot het peil gemetseld. De ruwe betonvloer kan bijna komen!

Benieuwd naar het eindresultaat? Wij ook!

Kom ook eens kijken bij:

Beugen - BIA Binnenkant

Nieuwbouwwoning Beugen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?

Aanbouw overkapping Olland 2

Verbouwing en aanbouw

Ben je van plan om te verbouwen of een aanbouw te realiseren? Voor dit project hebben we onder andere de gevelstenen en dakpannen mogen leveren. Maar bekijk ook eens de prachtige dakkapel!

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!