Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Dakrenovatie bovenkant Boxmeer
Dakrenovatie bovenkant midden Boxmeer
Bovenaf dakrenovatie Boxmeer
Groot project in Boxmeer dakrenovatie
KOMBI container dakrenovatie Boxmeer
Steigers dakrenovatie Boxmeer
Dakrenovatie Boxmeer schuinboven
Werken dak Boxmeer dakrenovatie
thumb-Dakrenovatie bovenkant Boxmeer
thumb-Dakrenovatie bovenkant midden Boxmeer
thumb-Bovenaf dakrenovatie Boxmeer
thumb-Groot project in Boxmeer dakrenovatie
thumb-KOMBI container dakrenovatie Boxmeer
thumb-Steigers dakrenovatie Boxmeer
thumb-Dakrenovatie Boxmeer schuinboven
thumb-Werken dak Boxmeer dakrenovatie

Dakrenovatie in Boxmeer

Boxmeer

In Boxmeer worden de daken van diverse huizen gerenoveerd door Fransen Dakspecialisten. Renoveren betekent verbeteren, dus is kwalitatief goed bouwmateriaal van groot belang. Benieuwd naar welke materialen KOMBI Bouwmaterialen heeft geleverd?

Dakplaten: Reno PIR 6.0

Dakrenovatie begint bij een goede isolatie. Reno PIR is een uitstekende keuze voor dit project. Deze isolatieplaat is bedoeld voor na-isolatie op bestaand dakbeschot. PIR is relatief dunner om een gelijkwaardige RC waarde ten opzichte van merken die werken met EPS. Dat betekent dat je snel en effectief een hellend dak van buitenaf kunt na-isoleren.

Boeiboorden: Rockpanel RAL9001

Om de boeiboorden van dit project netjes af te werken, wordt Rockpanel gebruikt. Op zoek naar een snelle, mooie en gebruiksvriendelijke manier om te werken. Dan is Rockpanel de oplossing! Daarnaast heeft deze plaat een lange levensduur en blijft de kleur een lange termijn behouden.

Dakpannen: Nelskamp D-15-U natuurrood en Monier sneldek antraciet

Voor de afwerking van het dak leveren wij twee soorten dakpannen. De vlakke muldenpan van Nelskamp en de Monier sneldak dakpan. Zoals Nelskamp zelf benadrukt: ‘De D-15-U’ benadrukt dat de Vlakke Muldenpan niet alleen geschikt is voor de agrarische bouw. Het sierleuke lijnenspel wordt ook in de hedendaagse nieuwbouw zeer gewaardeerd.’ Met andere woorden, een mooie pan die je tegenwoordig steeds meer in de nieuwbouw ziet verschijnen.

De tweede pan, de Monier sneldek dakpan, combineert functionaliteit en betrouwbaarheid. De Monier sneldak dakpan zorgt voor een herkenbaar dakbeeld en heeft een fijne uitstraling. Op deze pan zit een effectieve beschermlaag tegen algenaanslag.

Hout en diverse brandvertragende materialen

Veilig werken en wonen is natuurlijk ontzettend belangrijk in de hedendaagse tijd. Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je ook terecht voor materialen die brandvertragend werken. Het doel is dat de kans op het ontstaan van brand wordt beperkt en dat het zich niet verder kan ontwikkelen, mocht er toch brand uitbreken. Het resultaat wordt niet alleen mooi, maar ook veilig!

Kom ook eens kijken bij:

Project nieuwbouw zeeland 1

Stoere nieuwbouwwoning

Ben jij op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Bekijk dan eens dit project en laat je inspireren.

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!

Vrijstaande woning Oeffelt 2

Vrijstaande woning eerste fase

Een prachtige plek, daar hoort een prachtige, maar ook stevig woonhuis bij. Op zoek naar ruwbouwmaterialen van de beste kwaliteit?


Geplaatst op 5 oktober 2021