Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Project nieuwbouw zeeland 1
Project nieuwbouw zeeland 2
Project nieuwbouw zeeland 3
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 6
Project nieuwbouw zeeland 7
thumb-Project nieuwbouw zeeland 1
thumb-Project nieuwbouw zeeland 2
thumb-Project nieuwbouw zeeland 3
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 6
thumb-Project nieuwbouw zeeland 7

Stoere nieuwbouwwoning

Zeeland

Wij hebben echt een ontzettend leuk vakgebied! Waarom? Omdat er zulke mooie projecten worden gemaakt met onze projecten. Wederom een prachtig project in Zeeland die we je niet willen onthouden.

Voor dit project is de Dresden geschaafd SP WF van Wienerberger Nederland gebruikt. In combinatie met de Nelskamp G10 matzwarte dakpan… WAUW! Een stoer, strak, maar ook chique effect. Wij zijn stiekem al een beetje verliefd geworden!

Niet alleen de combinatie met deze dakpan, maar ook de voegmortel levert een belangrijke bijdrage. Met een andere kleur voegmortel, kan de gevelsteen er direct heel anders uitzien. Voegmortel is een fijn betontype, wat je eenvoudig mengt met water. Het werkt gemakkelijk en zorgt voor een strakke afwerking van het metselwerk.

Ben jij ook op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Onze adviseurs denken graag met je mee!

Kom ook eens kijken bij:

Project Groesbeek grondwerk 5

Ruwbouwfase woonhuis

Als het gaat om ruwbouwmaterialen, dan moet je bij KOMBI Bouwmaterialen zijn. Lees mee hoe we hier in Groesbeek te werk zijn gegaan.

Dakbedekking project dakpan

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?

Dakbedekking stallen

Stallen Rips

Hoe gaaf is dit?! Vier mega stallen in de maak! Voor dit project hebben we verschillende bouwmaterialen mogen leveren, waaronder isolatie, de golfplaten en vurenhout.