Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar
Project nieuwbouw zeeland 1
Project nieuwbouw zeeland 2
Project nieuwbouw zeeland 3
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 4
Project nieuwbouw zeeland 6
Project nieuwbouw zeeland 7
thumb-Project nieuwbouw zeeland 1
thumb-Project nieuwbouw zeeland 2
thumb-Project nieuwbouw zeeland 3
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 4
thumb-Project nieuwbouw zeeland 6
thumb-Project nieuwbouw zeeland 7

Stoere nieuwbouwwoning

Zeeland

Wij hebben echt een ontzettend leuk vakgebied! Waarom? Omdat er zulke mooie projecten worden gemaakt met onze projecten. Wederom een prachtig project in Zeeland die we je niet willen onthouden.

Voor dit project is de Dresden geschaafd SP WF van Wienerberger Nederland gebruikt. In combinatie met de Nelskamp G10 matzwarte dakpan… WAUW! Een stoer, strak, maar ook chique effect. Wij zijn stiekem al een beetje verliefd geworden!

Niet alleen de combinatie met deze dakpan, maar ook de voegmortel levert een belangrijke bijdrage. Met een andere kleur voegmortel, kan de gevelsteen er direct heel anders uitzien. Voegmortel is een fijn betontype, wat je eenvoudig mengt met water. Het werkt gemakkelijk en zorgt voor een strakke afwerking van het metselwerk.

Ben jij ook op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Onze adviseurs denken graag met je mee!

Kom ook eens kijken bij:

Project Hof van Nazareth 1

Hof van Nazareth

Een gaaf renovatieproject in hartje Gemert, Hof van Nazareth. Voor dit project hebben we verschillende materialen geleverd. Benieuwd welke?

Bouwmaterialen Best

Woonhuis Best

In Best hebben wij diverse bouwmaterialen mogen leveren voor dit prachtige woonhuis. De witte muren in combinatie met de gevelbekleding geven dit huis echt een prachtige look!

Dakserre Velux vanaf zijkant project

Dakkapel Nuenen

In Nuenen is een prachtig Velux Dakkapel serre triple geplaatst. Een vergunningsvrije oplossing voor extra ruimte en daglicht!