Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Marketing bij KOMBI Bouwmaterialen

Kom jij ons Marketing-Team versterken?

Een oer Brabants familiebedrijf waar het team écht het verschil maakt; stuk voor stuk fijne, gedreven collega’s met passie voor hun werk. Omdat ze mogen doen waar ze goed in zijn, waar talenten worden ingezet daar waar ze nodig zijn! Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door met elkaar in gesprek te blijven. Over alles! Jij blij, wij blij, zonder twijfel! 

KOMBI Bouwmaterialen verwelkomt graag een enthousiaste, gemotiveerde en goedlachse stagiair marketing om het team te versterken! Dus ben jij op dit moment bezig met een opleiding in de richting van marketing? KOMBIJONS! 

Over de vacature

Lijkt het jou leuk om met je creativiteit, toffe campagnes op te zetten? Samen met Sanne ga je aan de slag met alles wat te maken heeft met marketing. Van het ontwerpen van foldertjes voor onze verschillende klantgroepen, tot het creëren van content voor onze verschillende social media kanalen. Daarnaast vind je het ook leuk om gezellige blogs te schrijven samen met onze collega’s. 

Ook op online gebied wil je vervolgstappen zetten! Het verder opzetten van de emailmarketing, schrijven van landingspagina’s én het belangrijkste, we houden onze collega’s zoveel mogelijk op de hoogte van waar we mee bezig zijn. Geen dag is hetzelfde!

Doen

 • Social Media en website beheren
 • Bedenken en ontwikkelen van content
 • Het verbeteren en onderhouden van onze SEO, SEA en Google analytics
 • Het schrijven van teksten in de breedste zin van het woord

Kunnen

 • Opleiding in de richting van marketing
 • Op zoek naar een meewerkstage voor langere periode
 • Je kijkt verder dan je neus lang is (lees: werk zien!)
 • Enthousiaste creatieveling

 

Krijgen

 • Gedegen stagebegeleiding; je kunt rekenen op een vaste uitvalsbasis
 • Uitdagende en leerzame stage binnen een meer dan  gezellig team 
 • Ruimte voor eigen initiatieven; goede ideeën, worden we blij van!
 • Stagevergoeding
 • Regelmatig de leukste teamuitjes en gezellige borrels op vrijdag

Over KOMBI

Toeleverancier in bouw- en afbouwmaterialen in voornamelijk de regio Noordoost Brabant. Klopt, veel meer dan alleen een groothandel! Het compleet ontzorgen van onze klant gedurende het gehele bouwtraject, dát is onze dagelijkse drijfveer! Een betrouwbare en deskundige schakel zijn voor grote, middelgrote en kleine, bouwgerelateerde ondernemingen, zzp-ers en particulieren, dat is onze dagelijkse passie!

Vooruitdenken, meedenken, inspelen op actualiteiten, doen wat we beloven, alles in het belang van de klant. Ieder project is voor ons dan ook even belangrijk! Groot of klein, eenvoudig of een flinke uitdaging? We pakken het graag aan!

KOMBI Bouwmaterialen: met ruim 25 jaar aan expertise in de bouwwereld worden beide vestigingen in Sint-Oedenrode en Uden goedlachs en vol enthousiasme gedreven. Een oer Brabants familiebedrijf met een afzetgebied in een grote ring rondom Eindhoven, Nijmegen, ’s-Hertogenbosch. Met een team van een zo’n 50 collega’s dat toegankelijk, energiek en vol enthousiasme werkt. Persoonlijk en dynamisch, dat omschrijft Team KOMBI! Altijd graag gedaan!