Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Wienerberger stenen

Duurzaam en schooheid

Als het gaat om dakpannen, maar zeker ook metselwerk, bieden wij een uitgebreid assortiment Wienerberger stenen. Wienerberger is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Met Wienerberger stenen kunt u vertrouwen op een prachtig eindresultaat dat jarenlang meegaat.

Wienerberger logo

“Kwaliteit en vakmanschap!”

Waarom Wienerberger stenen?

Wienerberger is al meer dan 200 jaar actief in de productie van bakstenen. Het merk is synoniem geworden voor kwaliteit en vakmanschap. Gevelstenen van Wienerberger worden gemaakt van hoogwaardige klei en ondergaan een zorgvuldig productieproces om een consistente en duurzame kwaliteit te garanderen. Deze stenen zijn bestand tegen weersinvloeden en andere externe factoren, waardoor ze ideaal zijn voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Het assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie van Wienerberger stenen aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar klassieke gevelstenen, moderne strengpersstenen of stenen met een specifieke textuur of kleur, wij hebben de juiste opties voor uw project. Onze gevelstenen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en afwerkingen, zodat u de perfecte uitstraling kunt creëren voor uw bouwproject.

Keuze gevelstenen
Houten gevelbekleding showroom 1

Voordelen

Het gebruik van Wienerberger stenen biedt tal van voordelen voor uw bouwprojecten. Ten eerste zijn deze stenen duurzaam en bestand tegen de tand des tijds. Ze behouden hun kwaliteit en esthetische waarde, zelfs na jarenlang gebruik. Daarnaast bieden Wienerberger stenen uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan energiebesparing en comfort in uw gebouw. Bovendien zijn ze eenvoudig te verwerken en bieden ze flexibiliteit in ontwerp en constructie.