Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
Woonhuis Overasselt Joep Peters 5
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 5

Unieke woning

Overasselt

Wederom hebben wij mee mogen werken aan een ontzettend mooi woonhuis. Bouwbedrijf Joep Peters heeft dit werk gerealiseerd. Jeutje wat een gaaf huis!

Voor de gevelstenen is een mixsortering gebruikt. Dat wil zeggen dat er een mengeling wordt gemaakt van verschillende stenen. Wij gaan graag samen met de klant op onderzoek uit! Voor dit project is Veldbrand antiek en Veldbrand exterieur van Wienerberger 50/50 gemixt.

Verder hebben we BIA blokken, Porotherm lijmblokken, breedplaatvloer, spouwisolatie en dakplaten. Om deze landelijke stijl helemaal af te maken, is gekozen voor Koramic dakpan OVH klassiek vieilli rood van Wienerberger. Het is een nieuwe dakpan, maar geeft een oude, stoere look. Dit maakt het toch he-le-maal af? Wij vinden zeker van wel.

Kom ook eens kijken bij:

Project Hof van Nazareth 1

Hof van Nazareth

Een gaaf renovatieproject in hartje Gemert, Hof van Nazareth. Voor dit project hebben we verschillende materialen geleverd. Benieuwd welke?

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!

Beugen - BIA Binnenkant

Nieuwbouwwoning Beugen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?


Geplaatst op 3 januari 2022