Gevelstenen

Ben je op zoek naar gevelstenen voor jouw bouwproject? Wij hebben een groot assortiment in gevelstenen. Gevelstenen zijn er in verschillende kleuren en materialen. Voor ieder project, een eigen gevelsteen! De vele soorten en maten maken het voor jouw zoektocht wellicht niet gemakkelijk. Op deze pagina geven wij meer informatie over gevelstenen in het algemeen.

Soorten gevelstenen

Wel geven we je graag wat informatie over gevelstenen. We proberen gevelstenen onder te verdelen in de volgende hoofdcategorieën:

  • Handvorm
  • Vormbak
  • Strengpers
  • Wasserstrich

En dan hebben we het nog niet eens over de verschillende kleuren gehad! Antraciet, bruin, geel, rood en ga zo nog maar even door. De keuze is enorm! Wellicht zo enorm, dat het je kan duizelen. Wil je eens langskomen en op je gemak al dat moois bekijken? Dat snappen wij wel. Maak gerust een afspraak met een van onze specialisten in gevelstenen en wij nemen alle tijd voor je!

Wat maakt jouw gevelstenen bijzonder?

De uitstraling van een gevel wordt niet alleen bepaald door de kleur of structuur van een gevelsteen. Er zijn meerdere factoren die hierbij meespelen. Denk aan de voeg, het metselverband en het formaat van de baksteen. Alsof het al niet moeilijk genoeg is om de je favoriete gevelstenen uit te kiezen!

Een aantal feitjes over gevelstenen:

  • Gevelstenen zijn een natuurproduct en hebben een lange levensduur. Lekker duurzaam dus!
  • Gevelstenen zijn hanteerbaar, dus voor vele bouwwerken zeer geschikt.
  • Een gevelsteen krimpt niet en zet niet uit. Het is wat het is!
  • Door de dichtheid van de steen laat het weinig geluid en warmte door.
  • Een gevelsteen is onbrandbaar en niet ontvlambaar! Dus de kans op brandschade wordt beperkt.

Leveranciers gevelstenen

Wij werken met verschillende A-leveranciers voor gevelstenen samen. Wij hechten veel waarde aan kwalitatief goede materialen, dus ook de beste gevelstenen! Wist je dat je bij ons ook een monster op kunt vragen? Dit monster kan je bij KOMBI op komen halen of we brengen ze naar jou toe. Zo kan u precies zien of de gevelstenen passen bij jouw project. Wilt u een monster ontvangen? Klik dan rechts op de button of neem contact met KOMBI Bouwmaterialen op.

Hieronder vind je een greep uit onze leveranciers:

Engels

Logo Engels gevelstenen

Wienerberger

Logo Wienerberger gevelstenen

Vandersanden

Logo vandersanden gevelstenen

Nelissen

Logo Nelissen gevelstenen

Eurosteen

Logo Eurosteen gevelstenen

Rodruza

Logo Rodruza gevelstenen

Caprice

Logo Caprice gevelstenen

Rijswaard

Logo Rijswaard gevelstenen

MBI

Logo MBI gevelstenen

BIA

Logo BIA gevelstenen