Profshop

In onze profshop ligt alles in de schappen wat u nodig heeft voor uw bouw. Van schroeven tot dakdoorvoeren en van purschuim tot betonmolens. Heeft uw vragen, loop binnen in onze shop of vraag telefonisch advies aan de binnendienst. Wij staan u graag te woord.

Alles voor de professionele bouwer

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je ook terecht voor ijzerwaren, gereedschap, elektra en ga zo nog maar even door. Boutjes, moertjes, spijkers, schroeven, wij hebben het ook allemaal! We zorgen ervoor dat er altijd iemand in de shop aanwezig is, zodat jij zo snel mogelijk geholpen wordt met je vragen.

Bij zowat alle klussen in de bouwsector heb je ijzerwaren nodig. Gelukkig zit hier geen houdbaarheidsdatum op, dus kunnen wij zorgen dat we een grote voorraad hebben. Is toch rot als je hierop misgrijpt. Dus wij zorgen dat we voldoende hebben, van super kwaliteit natuurlijk! Het ziet er misschien klein uit, maar ook ijzerwaren leveren grote prestaties.

Wij weten wat de professional nodig heeft om effectief te kunnen werken, dus bieden wij een ruim assortiment aan in onze profshop. Vaak heb je of meer dan genoeg of grijp je net op dat ene schroefje mis. Zorg dus dat je tijdig je voorraad aanvult.

Naast het juiste materiaal, is goed gereedschap onmisbaar in de bouw. Je kunt bij KOMBI Bouwmaterialen terecht voor handgereedschap en elektrisch gereedschap. Wanneer je werkt met gereedschap is het raadzaam om persoonlijke beschermingsmiddelen aan te schaffen. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles!

Naast veilig werken, is lekker door kunnen werken ook belangrijk. We werken om te leven en niet andersom. Daarom mag het ook best een beetje aangenaam en leuk zijn, toch? Denk aan heaters of bouwradio’s. Dat maakt bouwen toch net een beetje leuker! Samen met een goeie grap en een ijskoud biertje op vrijdagmiddag is dit toch het mooiste wat er is?

Aanbod

  • Ijzerwaren
  • Werkkleding / PBM
  • Elektra
  • Hang- & sluitwerk
  • Gereedschap
  • Bouwchemie
  • Accessoires
Profshop Sint Oedenrode