Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Taatsdeur Albo zwart

Het favoriete product van – september

Het is weer tijd voor het favoriete product van een van onze collega’s. Deze maand is Joost, hoofd binnendienst aan de beurt! Een van de favoriete producten van Joost is… binnendeuren! Er zijn toch twee favorieten in de race, moet hij eerlijk bekennen. Zowel luxere paneeldeuren als taatsdeuren met staallook zijn wel echt ontzettend mooi.

Moderne paneeldeuren zijn mooi voor nieuwbouwwoningen, maar kunnen ook heel mooi in een jaren ’30 woning passen. Bijvoorbeeld een witte paneeldeur met brede stijlen, vlakke panelen en een subtiel werkje in het profiel. Dat maak je af met een strak deurbeslag en je hebt een prachtige deur waar je nog jaren blij mee zult zijn. Om je een beeld te geven, laten we je wat deuren van Albo zien ter inspiratie.

Helemaal van deze tijd zijn de staallook deuren. Dit in combinatie met een taatsdeur = BINGO! Laten we even bij het begin beginnen. Een taatsdeur kan 180 graden draaien, omdat ze niet in een kozijn zitten. De reden hiervan is dat een taatsdeur het draaimechanisme boven en onder heeft. De verankering zit dus in de vloer en in het plafond of de bovenkant van de muur. Je ziet dit steeds vaker terugkomen en terecht. In combinatie met een stoere zwarte deurgreep is het plaatje toch helemaal compleet?

Vaak wordt je door je aannemer naar KOMBI Bouwmaterialen gestuurd om samen met ons je deur uit te kiezen. Hierbij is het vooral belangrijk dat er rekening wordt gehouden met de stijl van het huis, maar ook het interieur. De uitstraling van een deur moet hierop aansluiten. Je kunt geen huis om een deur bouwen, maar een deur kan wel net dat beetje extra geven aan een woning. Je zult versteld staan van alle mogelijkheden, qua vormen en maten. Er is zo veel mogelijk!

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor utiliteitsdeuren of HPL deuren. Wij zijn leverancier van de volgende merken: Albo, Austria, Skantrae en Weekamp. Heb je vragen en heb je geen zin in open deuren? Neem dan eens contact op met een van onze verkoopmedewerkers!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 21 september 2021