Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Houten wandpanelen - favoriete product Tom V

Het favoriete product van – Tom Vervoort

Deze maand is onze collega Tom Vervoort aan het woord. Hij vertelt graag meer over de trend van dit moment, namelijk akoestische wandpanelen. Als je op zoek bent naar manieren om muren een stijlvolle en duurzame make-over te geven, dan is er verrassend veel keuze voor wandbekleding. Van houten wandpanelen tot akoestische wandpanelen! Er zijn verschillende opties als het gaat om elementen van hout of houtlook wandbekleding.

Akoestische wandpanelen zijn in de meeste gevallen opgebouwd uit vilt met daarbovenop MDF latten met eikenfineer. Hiermee creëer je een prachtige sfeer, warmte en beleving. Het is een relatief nieuw product in de markt en we merken dat hier steeds meer vraag naar is. Het gebruik van natuurlijke elementen in een modern jasje is een opkomende trend. Wandpanelen zie je steeds vaker in woonkamers en slaapkamers, maar ook in winkels. Niets gaat boven het gevoel van natuurlijke elementen in de omgeving waarin jij je bevindt!

Inmiddels kunnen wij met behulp van een drietal leveranciers veel oplossingen aanbieden. Het product is beschikbaar in diverse eiken fineer kleuren, maar ook een aluminium of goud afwerking behoort tot de mogelijkheden. Allemaal mogelijk in diverse afmetingen! Deze producten zijn te verkrijgen via Jordan Nederland, Exclusive Decor en Skantrae.

Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

Terug naar overzicht

Geplaatst op 31 oktober 2023
Houten wandpanelen
Favoriete product houten wandpanelen