Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Leverancier bouwmaterialen

KOMBI Bouwmaterialen is de leverancier van bouwmaterialen van A-kwaliteit! Of je nu gaat bouwen of verbouwen, bij KOMBI Bouwmaterialen vind je zowel als professionele bouwer als particulier, alles wat je nodig hebt tijdens dit proces. Wij leveren van bouwstaal, plaatmateriaal en dakpannen, tot tegels en deuren. Dus ben je aan het bouwen, neem dan contact op met deze leverancier van bouwmaterialen.

Leverancier bouwmaterialen

Ruim assortiment: Leverancier bouwmaterialen

Ieder project, groot of klein, wij leveren de materialen die jij nodig hebt. Met een ruim assortiment aan diverse bouwmaterialen, zul je bij ons niet snel misgrijpen op je materiaal. KOMBI Bouwmaterialen is leverancier van ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, hout- en bouwmaterialen, maar denk ook aan ijzerwaren en gereedschappen. Een echte vakman, werkt met de juiste materialen. Vandaar dat wij voornamelijk samenwerken met de A-merken als het gaat om bouwmaterialen. Kijk eens op de volgende pagina’s, dan zie je met welke leveranciers wij zoal samenwerken:

Ben je op zoek naar een specifiek product en kun je dat zo snel niet vinden op onze website? Klik dan niet gefrustreerd weg, maar pak je telefoon en bel ons! Onze verkoopadviseurs denken graag met je mee!

De leverancier van bouwmaterialen: KOMBI Bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen wordt er iedere dag weer hard gewerkt (en hard gelachen) om alles uit de kast te halen voor de klanten. Wij vinden het belangrijk dat we met plezier werken! Dus met een stel medewerkers die graag hun handen uit de mouwen steken, kennis hebben van bouwmaterialen en af en toe van een grapje houden, kunnen we bereiken wat we willen: De leverancier van bouwmaterialen in de regio Noord-Brabant. Een stukje in Gelderland en/of Limburg leveren vinden we trouwens ook geen probleem. Graag zelfs!

Wil jij meer weten over het KOMBI-team? Lees meer over ons op deze pagina. Wij zijn niet de enige leverancier van bouwmaterialen, maar onze mensen maken het wel bijzonder!

‘De leverancier bouwmaterialen in Noord-Brabant!’