Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Hout- en bouwmaterialen

Onze naam verraadt het eigenlijk al. Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor al je hout en bouwmaterialen. Met meer dan vier decennia aan ervaring in de wereld van de hout en bouwmaterialen, mag je bij ons uitgaan van deskundig advies. Gestart met de naam Braks Bouwmaterialen, wat in 1995 is omgedoopt naar het huidige KOMBI Bouwmaterialen.

Naast de vestiging in Uden wordt in 1999 ‘van Erp hout en bouwmaterialen’ in Sint Oedenrode aangekocht. Vanuit de locaties Uden en Sint Oedenrode heeft KOMBI Bouwmaterialen vele mogelijkheden en is dit een mooie uitbreiding voor de activiteiten in de regio Noordoost-Brabant.

Hout- en bouwmaterialen

Compleet assortiment hout en bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen ondervindt je het gemak van alle hout en bouwmaterialen onder een dak.  Wij hebben materiaal dat geschikt is voor zowel de professionele bouwer als voor de particulier. Dus hoe groot of hoe klein je project ook is, bij KOMBI Bouwmaterialen ben je meer dan welkom.

Wij beschikken over een ruime voorraad aan ruwbouwmaterialen, afbouwmaterialen, plaatmateriaal, maar ook gereedschap. In zowel Uden als in Sint Oedenrode hebben we een magazijn, een showroom en een profshop. Je grijpt dus niet zomaar mis op hout en bouwmaterialen bij ons!

Waarom KOMBI hout en bouwmaterialen?

Overal kun je terecht voor hout en bouwmaterialen, maar bij KOMBI Bouwmaterialen proberen we het net een beetje anders te maken. Een groothandel die net wat meer geeft dan de rest. Heb je een vraag? Wij beantwoorden hem met alle plezier! Heb je iets te vieren? Wij vieren successen graag met je mee! Heb je problemen? Dat vinden wij vervelend en dat lossen we graag op!

En wie zorgt voor dat verschil? Precies, dat zijn onze medewerkers. Met een portie deskundigheid en een dosis positieve energie gaan zij dag in dag uit weer iedere uitdaging aan. Ben jij ook gek op de hout en bouwmaterialen wereld en lijkt het je wel wat om bij KOMBI Bouwmaterialen aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, deskundige, energieke en betrokken collega’s! Of neem alvast een kijkje op deze pagina.

  1. Super kwaliteit, goede prijs
  2. Echte service
  3. Betrouwbaar en eerlijk
  4. Afspraak = Afspraak
  5. Jong, snel en energiek