Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Hout- en bouwmaterialen

Onze naam verraadt het eigenlijk al. Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor al je hout en bouwmaterialen. Met meer dan vier decennia aan ervaring in de wereld van de hout en bouwmaterialen, mag je bij ons uitgaan van deskundig advies. Gestart met de naam Braks Bouwmaterialen, wat in 1995 is omgedoopt naar het huidige KOMBI Bouwmaterialen.

Naast de vestiging in Uden wordt in 1999 ‘van Erp hout en bouwmaterialen’ in Sint Oedenrode aangekocht. Vanuit de locaties Uden en Sint Oedenrode heeft KOMBI Bouwmaterialen vele mogelijkheden en is dit een mooie uitbreiding voor de activiteiten in de regio Noordoost-Brabant.

Hout- en bouwmaterialen planken van dichtbij

Compleet assortiment hout en bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen ondervindt je het gemak van alle hout en bouwmaterialen onder een dak. Wij hebben materiaal dat geschikt is voor zowel de professionele bouwer als voor de particulier. Dus hoe groot of hoe klein je project ook is, bij KOMBI Bouwmaterialen ben je meer dan welkom.

Bij KOMBI bouwmaterialen beschikken wij over een ruime voorraad aan,

maar ook gereedschap zit in ons ruime assortiment. In zowel Uden als in Sint Oedenrode hebben we een magazijn, een showroom en een profshop, waar elke dag onze dag specialisten klaar staan voor jou. Je grijpt dus niet zomaar mis op hout en bouwmaterialen bij ons!

Waarom KOMBI Bouwmaterialen?

Je kunt overal terecht voor hout en bouwmaterialen, maar bij KOMBI Bouwmaterialen proberen we het net een beetje anders te maken. Er zijn verschillende redenen waarom je moet kiezen voor Kombi Bouwmaterialen als jouw leverancier van bouwmaterialen. Ten eerste bieden wij een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten van gerenommeerde merken. Of je nu op zoek bent naar,

Wij hebben het allemaal in huis. Daarnaast staan wij bekend om onze uitstekende service. Ons deskundig team staat altijd klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste materialen voor jouw specifieke project. Bovendien bieden we snelle levering aan huis, zodat je jouw bouwproject zonder vertraging kunt voortzetten.

Ervaar de voordelen van KOMBI!

  1. Super kwaliteit, goede prijs
  2. Echte service
  3. Betrouwbaar en eerlijk
  4. Afspraak = Afspraak
  5. Jong, snel en energiek