Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Erp bouwmaterialen

Ook voor jouw project in Erp kun je vertrouwen op KOMBI bouwmaterialen. Als groothandel in bouwmaterialen hebben wij de juiste producten voor ieder bouwproject. Hoe groot of klein je project ook is. Heb je snel bouwmaterialen nodig in Erp? Geen zorgen! op onze website porberen we je zon goed mogelijk beeld te geven van ons bedrijf en ons breed assortiment.

 

“Ook voor jouw project in Erp de beste bouwmaterialen!”

Erp bouwmaterialen huizen

Erp Bouwmaterialen: over KOMBI

KOMBI Bouwmaterialen is de groothandel voor bouwmaterialen in Erp en omgeving. Met een vestiging in Uden ben je binnen 10 minuten rijden op onze locatie. Je kunt vanuit Erp dus je bouwmaterialen gemakkelijk ophalen als je ze snel nodig hebt. Natuurlijk kunnen we ook de bouwmaterialen leveren, daar waar jij ze nodig hebt.

Wat ons uniek maakt is onze ‘gewoon goed’ mentaliteit. Wij verkopen goede producten van de A-leveranciers in de bouw. Daarnaast komen ze voor een gewoon goede prijs bij jou terecht. We houden er niet van om te zeggen dat we de allerbeste zijn. Wat wij veel belangrijker vinden is dat we het goed doen voor onze klanten, maar vooral samen met onze klanten. Gewoon goed! Je weet wat je aan ons hebt en waarvoor je bij ons terecht kunt en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Gewoon simpel houden, eerlijk blijven en zo snel mogelijk reageren. Wil je meer over ons lezen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Erp bouwmaterialen: ons assortiment

Als je aan de bouw denkt, dan denk je natuurlijk aan verschillende disciplines. Bij ons vind je alles onder één dak! Of het nu gaat om ruwbouw of afbouw, wij hebben het allemaal in huis. Wij zijn specialisten op het gebied van ruwbouw, maar ook ons assortiment afbouwmaterialen is zeer ruim te noemen. Dus of je nu gaat bouwen of verbouwen, wij helpen je graag met deskundig advies over de juist bouwmaterialen.

Ruwbouw is een fase in de bouwkunde. Onder ruwbouw vallen werkzaamheden zoals grondwerk, fundering leggen, binnenwanden plaatsen, isolatiemateriaal aanbrengen, en nog veel meer. oor deze fase bieden wij een breed scala aan materialen:

Bent u benieuwd naar onze bouwmaterialen in Erp? Kom naar een van onze vestigingen.