Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Erp bouwmaterialen

Ook voor jouw project in Erp bestel je je bouwmaterialen bij KOMBI Bouwmaterialen. KOMBI Bouwmaterialen is een groothandel voor bouwmateriaal en hebben de juiste producten voor iedere klus. Hoe groot of klein je project ook is. Heb je snel bouwmaterialen nodig in Erp? Geen probleem! Op onze website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven ons bedrijf en ons assortiment.

“Ook voor jouw project in Erp de beste bouwmaterialen!”

Erp bouwmaterialen

Erp Bouwmaterialen: over KOMBI

KOMBI Bouwmaterialen is de groothandel voor bouwmaterialen in Erp en omgeving. Met een vestiging in Uden ben je binnen 10 minuten rijden op onze locatie. Je kunt vanuit Erp dus je bouwmaterialen gemakkelijk ophalen als je ze snel nodig hebt. Natuurlijk kunnen we ook de bouwmaterialen leveren, daar waar jij ze nodig hebt.

Wat ons uniek maakt is onze ‘gewoon goed’ mentaliteit. Wij verkopen goede producten van de A-leveranciers in de bouw. Daarnaast komen ze voor een gewoon goede prijs bij jou terecht. We houden er niet van om te zeggen dat we de allerbeste zijn. Wat wij veel belangrijker vinden is dat we het goed doen voor onze klanten, maar vooral samen met onze klanten. Gewoon goed! Je weet wat je aan ons hebt en waarvoor je bij ons terecht kunt en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Gewoon simpel houden, eerlijk blijven en zo snel mogelijk reageren. Wil je meer over ons lezen? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Erp bouwmaterialen: ons assortiment

Als je het hebt over de bouw, dan heb je natuurlijk verschillende disciplines. Voor alles wat met de bouw te maken heeft, hebben wij het in huis. Dat is het voordeel van alles onder een dak! Wij zijn specialisten op het gebied van ruwbouw, maar ook ons assortiment afbouwmaterialen is zeer ruim te noemen. Dus of je nu gaat bouwen of verbouwen, wij helpen je graag met deskundig advies over de juist bouwmaterialen.

Ruwbouw is een fase in de bouwkunde. Met de ruwbouw bedoelen we werkzaamheden zoals het grondwerk, funderingen, binnenwanden plaatsen, isolatiemateriaal aanbrengen en ga zo maar door. Voor deze fase leveren wij diverse materialen:

Bent u benieuwd naar onze bouwmaterialen in Erp? Kom naar een van onze vestigingen.