Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Ruwbouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen vind je alle ruwbouwmaterialen die nodig zijn voor jouw bouwproject. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende soorten ruwbouwmaterialen. We hebben echt alles wat je zoekt. Bij de ruwbouw zijn bijvoorbeeld, binnenmuurstenen, keramische blokken en/of dakplaten nodig. Maar… waar moet je beginnen? Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren van jouw project. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professionele aannemer, wij bieden materialen van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste normen. Bovendien zorgen we voor een snelle levering zodat je project geen vertraging oploopt. Bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Ruwbouwmaterialen beton gaas

Ruwbouwmaterialen kopen: KOMBI Bouwmaterialen

Met welke fase je ook bezig bent, bouwmaterialen koop je bij KOMBI Bouwmaterialen. Wij zijn gevestigd in Uden en Sint-Oedenrode. Daardoor hebben wij een zeer ruime dekking in de regio Noordoost-Brabant. Door ons ruime, centrale magazijn hebben wij een groot deel ruwbouwmaterialen op voorraad. Ook is het mogelijk dat de materialen vanaf de leverancier direct op juiste plaats wordt geleverd. Even afstemmen! Het doel van het KOMBI-team is om jou te ontzorgen, zodat jij je volle focus kunt hebben bij de bouw!

Snel bekijken

Start met bouwen: Ruwbouwmaterialen

Bij de bouw van een project start je met de ruwbouwfase, waarbij je te maken krijgt met diverse soorten werkzaamheden. Met de juiste ruwbouwmaterialen leg jij de juiste basis voor de bouw. Voor iedere fase, heeft KOMBI Bouwmaterialen de juiste ruwbouwmaterialen.

Verschillende bouwfases

Gestart wordt met de fundering. Hiermee leg je de basis waarop de verdere constructie kan worden gebouwd. De fundering begint met het uitgraven. Verder heb je in deze fase funderingsbekisting, wapening en beton nodig.

Het begin is gemaakt! Nu door naar de tweede fase waar weer andere ruwbouwmaterialen voor nodig zijn. De volgende stap is het opbouwen van een constructie. Vaak heb je hiervoor bouwstaal en hout- en plaatmateriaal nodig. Voor de binnenwanden zijn verschillende mogelijkheden, zoals kalkzandsteen of gipsblokken. Twijfel je over de juiste toepassing? Neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Zij denken graag met je mee.

De constructie staat! Voor het metselen van gevels en muren kun je ook bij ons terecht. Met een ruim assortiment aan bouwchemie en gevelstenen, kun je snel en gemakkelijk door naar de volgende fase. Want als de muren eenmaal staan, kan gestart worden met het dak!

 

Dakbedekking

De dakbedekking is een belangrijke fase. Hiermee zorg je dat een pand goed geïsoleerd is en waterdicht. Mits je de juist ruwbouwmaterialen koopt natuurlijk! Voor dakplaten, dakisolatie en dakpannen ben je ook bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres.