Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Brabant

Ben je op zoek naar bouwmaterialen in Brabant? Kom dan snel langs bij KOMBI Bouwmaterialen. Met twee vestigingen in Noordoost Brabant, kun je voor jouw bouwmaterialen bij ons terecht. KOMBI bouwmaterialen is de groothandel voor al jouw bouwmateriaal. Ieder project vraagt om haar eigen producten of het nu ruwbouw of afbouw is, we vertellen je hier graag meer over. Dus lees snel verder als je op zoek bent naar bouwmaterialen in Brabant. Of nog beter kom eens langs om onze showroom te bekijken!

Bouwmaterialen Brabant, foto van boven met huizen

Bouwmaterialen Brabant: twee vestigingen

KOMBI Bouwmaterialen heeft als doel om toonaangevend leverancier van bouwmaterialen te zijn in Brabant. Met twee vestigingen in deze regio zijn we al goed op weg. Ons hoofdkantoor en magazijn is gevestigd in Uden en we hebben een tweede vestiging in Sint-Oedenrode. Op beide locaties in Brabant beschikken we over een ruim magazijn, showroom en profshop. Gezien de ligging van beide vestigingen, kunnen we een groot deel van de regio voorzien van goede bouwmaterialen voor een goede prijs.

Dus ben jij op zoek naar goede bouwmaterialen en de service die je daarbij krijgt? Neem dan snel contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

“Gewoon goede bouwmaterialen Brabant kopen of bestellen?”

Ruim assortiment bouwmaterialen Brabant

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij het allemaal in huis. Van de standaard bouwmaterialen voor jouw project in Brabant, tot advies op maat in een van onze showrooms of profshops. Bouwprojecten beginnen bij de ruwbouw en eindigen bij de afwerking, en voor elke fase kun je bij KOMBI Bouwmaterialen terecht. Van fundering tot het dak, Wij hebben het allemaal! Maar niet alleen voor materialen, ook voor een gedegen en vooral eerlijk advies. Dat is wat ons kenmerkt. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes voor jouw project.

Om je een beter idee te geven van de bouwmaterialen die je in Brabant kunt verkrijgen, hebben we een verdeling gemaakt op onze website. Bekijk deze pagina’s voor meer informatie en ontdek ons uitgebreide assortiment:

We kunnen ons voorstellen dat je bouwmaterialen ook wilt kunnen bekijken in plaats van enkel de plaatjes te bewonderen. Daarom ben je van harte welkom om in onze showroom om verschillende bouwmaterialen van dichtbij te bekijken. Bouwen doe je met gevoel en dat gevoel krijg je niet vanachter een computer. Dat begrijpen wij maar al te goed! Wil jij eens langskomen? Maak dan een afspraak en wij nemen alle tijd voor je!