Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Groothandel bouwmaterialen

Jouw groothandel bouwmaterialen, dat willen wij maar al te graag zijn. KOMBI Bouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan ruwbouw- en afbouwmaterialen. Daarnaast kun je ook voor iedere klus in onze profshop terecht.

Roep maar een product en wij hebben het! Hebben we iets niet wat jij nodig hebt voor jouw bouwproject? Dan zorgen we ervoor dat we het regelen. Wat ons onderscheid is de persoonlijke klik die wij met jou willen creëren. Hoe beter we jou en je projecten kennen, hoe beter wij jou ook kunnen voorzien van het beste advies en het beste materiaal. Wij zijn een eigenwijze groothandel bouwmaterialen, maar wij willen vooral het beste voor onze klant.

Groots door kleinschaligheid, dat is onze kracht! Verwar ons niet met een bouwmarkt, maar we zijn echt een groothandel in bouwmaterialen gevestigd in Noord-Brabant.

Groothandel bouwmaterialen

Groothandel bouwmaterialen: Ons assortiment

Zoals jullie wel weten is bouwmaterialen een zeer ruim begrip. Wat kun je dan allemaal van ons als groothandel bouwmaterialen verwachten? Op onze website geven we een zo goed mogelijk beeld van wat je allemaal via ons kunt kopen. Zo kun je bij KOMBI Bouwmaterialen terecht voor de ruwbouw en afbouw en alles wat daar tussen zit:

Kom werken bij deze groothandel in bouwmaterialen

In ons magazijn zorgen we ervoor dat we altijd voldoende materiaal op voorraad hebben. Ben je iets vergeten voor je klus, dan kun je makkelijk even langsrijden. Meld je in onze profshop en dan kijken we graag met je mee. Wellicht kom je tijdens je bezoek aan de shop ook nog wel een doosje schroeven tegen die bijna op zijn. Altijd handig om die ook nog even mee te pakken! En dan snel weer bepakt en bezakt richting je bouwproject.

Ook kun je in onze showroom verschillende bouwmaterialen bekijken. De keuze maken voor een gevelsteen voor je woonhuis is lastig vanuit een plaatje. Dus KOMBINNEN! We kijken graag met je mee, uiteraard met een goeie kop koffie.

Een showroom, profshop en groothandel voor jouw bouwmaterialen onder een dak.

‘Jouw groothandel bouwmaterialen, met een persoonlijke touch!’