Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen kopen

Gemakkelijk, snel en goedkoop bouwmaterialen kopen? Dat lijkt misschien onmogelijk, maar bij KOMBI Bouwmaterialen proberen we dit zeker mogelijk te maken! Wij zijn de groothandel voor bouwmaterialen in de regio Noord-Brabant. Met onze bouwmaterialen krijg jij jouw klus geklaard! Bij ons kun je bouwmaterialen kopen voor ieder project. Hoe groot of klein of hoe ingewikkeld het ook is, voor ieder bouwproject hebben wij het bouwmateriaal en advies. Bouwmaterialen werken alleen als het op de juiste manier gebruikt wordt. Wij denken graag met je mee!

Bouwmaterialen kopen

Waar jouw bouwmaterialen kopen?

KOMBI Bouwmaterialen heeft twee vestigingen in Noord-Brabant. Al heel wat jaren een betrouwbare leverancier van bouwmaterialen in Uden en Sint-Oedenrode. Vanuit deze locaties hebben we de mogelijkheid om een groot deel van Noord-Brabant, Gelderland en Limburg te voorzien van bouwmaterialen. Ben je voornemens om bouwmaterialen te kopen voor een nieuwbouwhuis? Dan kunnen wij ons voorstellen dat je bouwmaterialen graag eerst wilt bekijken. In onze showrooms hebben wij een groot deel van ons assortiment voor binnenshuis en buitenshuis staan.

Bouwmaterialen kopen bij KOMBI Bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij een ruime collectie aan bouwmaterialen die je kunt bekijken in onze showrooms. Zo kun je de volgende materialen bekijken:

Je kunt je haast niet voorstellen welke vormen, maten en kleuren er zoal op de markt zijn. Samen met een van onze adviseurs kun je alle mogelijkheden bekijken. Onze adviseurs helpen je graag met praktisch advies.

Alles voor de bouw!

Ben je bezig met bouwen, verbouwen of heb je een nieuwbouwproject? Voor ieder project, groot of klein, kun je bouwmaterialen kopen bij ons. Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een ruim, compleet assortiment aan materialen. Voordeel is dus dat je bij ons al je bouwmaterialen kunt kopen, met het gemak onder een dak! Van bouwstaal tot dakpannen en van isolatie tot deuren. Alles wat je nodig hebt van de fundering tot de nok!

Ons assortiment

Zo heeft KOMBI Bouwmaterialen een ruim assortiment aan fundering en vloeren, constructiemateriaal, cement en mortels. Alles wat je nodig hebt bij de eerste fase van de bouw. Denk daarnaast ook aan dakplaten en hout.

Maar ook voor de buitengevel van je project kun je bouwmaterialen kopen. Zo zijn we een van de specialisten op het gebied van gevelstenen, dakpannen en tegels. We werken al diverse jaren samen met de A-leveranciers in de bouwwereld. Dat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige producten, tegen een goede prijs en snel geleverd. Daar kun je op vertrouwen!

Verder hebben we ook nog een ruim assortiment aan gereedschap, ijzerwaren en bouwchemie. In onze profshops hebben wij deze producten altijd op voorraad. Samen zorgen wij ervoor dat je niet misgrijpt op deze materialen!

‘Bouwmaterialen kopen doe je bij KOMBI Bouwmaterialen!’