Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmateriaal

Bouwmateriaal vormt de ruggengraat van elk project. Of het nu beamix beton, bouwstaal of hout is, het juiste materiaal zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en toepassingen, en het kiezen van het juiste materiaal is essentieel voor een succesvolle constructie. Van fundering tot dakbedekking, hoogwaardig bouwmateriaal is de sleutel tot het creëren van veilige en betrouwbare structuren.

Erp bouwmaterialen magazijn afhaalplaats

Kwalitatief goed bouwmateriaal

Wij werken al jaren samen met de A-leveranciers in de bouwwereld. Een groot gedeelte van ons bouwmateriaal hebben wij op voorraad op onze locaties in Uden of Sint Oedenrode. Ook is er de mogelijkheid dat wij het bouwmateriaal speciaal voor jou bij de betreffende leverancier te bestellen. Jouw bestelling laten bezorgen bij jouw bouwproject? Geen probleem, regelen we! Investeren in betrouwbaar bouwmateriaal is de sleutel tot succesvolle en langdurige bouwprojecten.

Voor al jouw bouwmateriaal

Ben je bezig met de ruwbouw van een utiliteitsbouw of ben je al bezig met het renoveren van je dak? Ieder project zijn eigen bouwmaterialen. We hebben een ruim assortiment, dus voor jou als professional of thuisklusser hebben we het allemaal. Om je een idee te geven van ons assortiment. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Het lastige van bouwmateriaal is, dat het eigenlijk te veel is om op te noemen. Alleen ons assortiment aan ijzerwaren bevat al een ruime 700 artikelen. Op onze website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons assortiment. Staat er iets niet tussen? Neem dan contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij denken maar al te graag met je mee en hopen jou te helpen met het beste bouwmateriaal.

Waarom kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen?

Wij vinden de relatie met jou als klant hartstikke belangrijk! Iedere dag wordt er weer hard gewerkt (en hard gelachen) om jou te woord te staan, jouw bestelling in orde te maken of om jouw bestelling te bezorgen. Alles staat in het teken van de klant!

Ben je overtuigd? Vraag snel een offerte aan!

“Voor al jouw bouwmateriaal!”

Met deskundig advies en een uitgebreid assortiment van betrouwbare merken, maken wij het kopen van bouwmateriaal een eenvoudige en succesvolle ervaring. Bouw met vertrouwen en kwaliteit dankzij KOMBI Bouwmaterialen.