Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Gelderland

Ben jij een aannemer, stukadoor, timmerman, uitvoerder, ZZP’er in de bouw of ga jij zelf thuis klussen en ben je op zoek naar bouwmaterialen in omgeving Gelderland? Stop dan met zoeken! Wij zijn KOMBI Bouwmaterialen, groothandel in bouwmaterialen en hebben echt alles in huis wat met bouwen te maken heeft. Ben je benieuwd naar wie wij zijn en wat wij doen? Lees dan verder op deze pagina. Of wil je in contact komen? Dat kan natuurlijk ook!

Bouwmaterialen Gelderland

Over KOMBI Bouwmaterialen Gelderland

Laten we ons eerst even voorstellen, dan vertellen we daarna waarvoor je zoal bij ons terecht kan. Onze naam verklapt het eigenlijk al. Wij zijn namelijk een groothandel in bouwmaterialen en kunnen ook leveren in een groot deel van Gelderland. Dat komt door onze centrale ligging in Noord-Brabant. Binnen een half uur kunnen we in Groesbeek, Nijmegen of bijvoorbeeld Wijchen zijn.

Met meer dan vier decennia ervaring in de wereld van bouwmaterialen, mag je uitgaan van goed advies en kwalitatief goede bouwmaterialen. Onze vestigingen in Uden en Sint-Oedenrode beschikken beide over een showroom, profshop en magazijn waar een groot gedeelte van onze voorraad te vinden is.

Assortiment bouwmaterialen

‘Gewoon goede’ bouwmaterialen in Gelderland voor een goede prijs. Dus ben je op zoek naar bouwmaterialen voor de ruwbouw, afbouw of voor een verbouwing? Wij hebben het vast voor je! Op onze website proberen we je een goed beeld te geven van ons assortiment, dat bestaat uit:

Het is lastig om alle producten onder een categorie te plaatsen. Dus mocht je iets niet kunnen vinden, schroom je dan niet om contact op te nemen of een afspraak te maken met een van onze verkopers.

Bouwmaterialen Schijndel
Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
Houten gevelbekleding
Rij met deuren showroom
thumb-Bouwmaterialen Schijndel
thumb-Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
thumb-Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
thumb-Houten gevelbekleding
thumb-Rij met deuren showroom

Showroom bouwmaterialen

Wil je bouwmaterialen komen bekijken? Dat kan! Wanneer je bezig bent met je nieuwbouwproject of bijvoorbeeld de verbouwing van je woning, dan wil je ook graag zien hoe je project er uit komt te zien. Bij KOMBI Bouwmaterialen ben je dan ook meer dan welkom in een van onze twee showrooms. Hier kun je terecht voor zowel inspiratie als advies. Om je van voldoende advies te kunnen voorzien, vragen we je een afspraak te maken om onze showroom te komen bezoeken. Zo kunnen we de tijd vrijmaken die jij nodig hebt!

Openingstijden KOMBI Bouwmaterialen
Magazijn Uden: 07:00 uur – 17:30
Verkoop Uden: 07:30 uur – 17:30

Magazijn St. Oedenrode: 07:00 uur – 17:30
Verkoop St. Oedenrode: 07:30 uur – 17:30

Zaterdag Magazijn: 08:00 – 12:00
Showroom bezoek graag op afspraak