Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Nijmegen

Wanneer je op zoek bent naar bouwmaterialen in Nijmegen, dan ben je bij KOMBI bouwmaterialen op de goede plek. Wij zijn namelijk een bouwmaterialen groothandel en hebben voor elke klus de juiste materialen. Of dat nou materialen zijn aan het begin van een project, het eind van het project of gereedschap wij hebben het allemaal. Op deze pagina vertellen we jou meer over de mogelijkheid voor het leveren van bouwmaterialen in Nijmegen en omgeving.

KOMBI Bouwmaterialen heeft als doel om toonaangevend leverancier van bouwmaterialen te worden in de regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Dus wij leveren ook bouwmaterialen in Nijmegen. Dat doen wij met een gedreven team en we staan je dagelijks, met een flinke dosis kennis en een portie humor, te woord!

Bouwmaterialen Nijmegen

Bouwmaterialen Nijmegen: over KOMBI

KOMBI Bouwmaterialen is de specialist in bouwmaterialen van Nijmegen en omgeving. Met twee vestigingen in Uden en Sint-Oedenrode zijn wij de groothandel in bouwmaterialen van de regio Noord-Brabant. Wat maakt KOMBI Bouwmaterialen uniek? Wij bieden alleen producten aan van top kwaliteit en zorgen daarbij altijd voor een goede prijs. Daarnaast is bij ons service erg belangrijk, wij willen het jou zo makkelijk mogelijk maken. Daarbij hoort ook dat wij altijd eerlijk en betrouwbaar richting onze klanten zijn, Afspraak = afspraak. Het team van KOMBI is jong, snel en energiek. Dit is ook te merken in onze service.

Advies bouwmaterialen Nijmegen

Op zoek naar de juiste materialen met advies? Dan ben je meer dan welkom bij KOMBI Bouwmaterialen. Met een bak aan kennis in huis, kunnen wij je vast voorzien van advies voor jouw bouwprobleem. Daarnaast bieden wij ook extra diensten aan, zoals het huren van gereedschappen of het op maat zagen van je hout en plaatmateriaal.

Bouwmaterialen Nijmegen: het assortiment

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar welke bouwmaterialen KOMBI Bouwmaterialen je allemaal kan aanbieden. Om je alvast een indruk te geven, zie je hieronder een korte opsomming:

Maar er is nog veel meer. Ben jij nou benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan hier onze assortimentspagina. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze showroom om de bouwmaterialen met eigen ogen te bewonderen. Op deze manier kan je natuurlijk helemaal goed bekijken welke bouwmaterialen passen bij jouw project. Wil jij naar onze showroom komen? Neem dan contact met KOMBI bouwmaterialen op.