Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Nijmegen

Op zoek bent naar bouwmaterialen in Nijmegen? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij KOMBI bouwmaterialen vind je alles wat je nodig hebt. Wij zijn namelijk een bouwmaterialen groothandel en hebben voor elke klus de juiste materialen. Of dat nou materialen zijn aan het begin van een project, het eind van een project of gedurende het project. Ook gereedschap hebben we in overvloed. Op deze pagina vertellen we jou meer over de mogelijkheid voor het leveren van bouwmaterialen in Nijmegen en omgeving.

KOMBI Bouwmaterialen heeft als doel om toonaangevend leverancier van bouwmaterialen te worden in de regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg. Dus wij leveren ook bouwmaterialen in Nijmegen. Dat doen wij met een gedreven team dat dagelijks voor u klaar staat, met een flinke dosis kennis en een portie humor, te woord!

Bouwmaterialen Nijmegen

Bouwmaterialen Nijmegen: over KOMBI

KOMBI Bouwmaterialen staat bekend als de specialist in bouwmaterialen van Nijmegen en omgeving. Met twee vestigingen in Uden en Sint-Oedenrode zijn wij dé groothandel in bouwmaterialen van de regio Noord-Brabant. Wat maakt KOMBI Bouwmaterialen uniek? Wij bieden alleen producten aan van top kwaliteit en zorgen daarbij altijd voor een goede prijs. Daarnaast hechten wij veel waarde aan service en streven we ernaar om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog aan het lijstje, daardoor geld de regel afspraak = afspraak. Ons team KOMBI is jong, snel en energiek, wat zich vertaalt in onze snelle en efficiënte service.

Advies bouwmaterialen Nijmegen

Bent u op zoek naar de juiste bouw materialen met advies? Dan ben je meer dan welkom bij KOMBI Bouwmaterialen. Onze deskundigen hebben een bak aan kennis en expertise in huis, waarmee wij jouw kunnen voorzien van advies voor jouw bouwprobleem. Daarnaast bieden wij ook een extra dienst aan, het op maat zagen van je hout en plaatmateriaal

Ons assortiment

Nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar welke bouwmaterialen KOMBI Bouwmaterialen je allemaal kan aanbieden. Om je alvast een indruk te geven, hieronder zie je een aantal producten uit ons assortiment;

Maar er is nog veel meer. Ben jij nou benieuwd naar ons gehele assortiment? Bekijk dan hier onze assortimentspagina,  maar je kunt natuurlijk ook naar ons toe komen. We hebben namelijk een prachtige showroom om de bouwmaterialen met eigen ogen te bewonderen. Op deze manier kan je natuurlijk goed kijken welke bouwmaterialen passen bij jouw project. Wil jij naar onze showroom komen? Neem dan contact met KOMBI bouwmaterialen op.