Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Wijchen

Zoek jij hoogwaardige bouwmaterialen in Wijchen? Stop met zoeken! Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we namelijk voor alles in huis op het gebied van bouwen en verbouwen. Met een team vol experts op het gebied van bouwmaterialen, doen we iedere dag weer ons uiterste best om jou zo goed mogelijk te helpen. Wat je ook nodig hebt voor je project in Wijchen, wij zorgen ervoor dat jij ‘gewoon’ goed wordt geholpen!

Bouwmaterialen Wijchen

Het assortiment bouwmaterialen Wijchen

Een compleet assortiment bouwmaterialen voor echt alle fasen in de bouw. Je kunt je voorstellen dat dat ontzettend veel producten zijn. Op onze website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van wat je zoal bij ons kunt kopen, maar het kan voorkomen dat je een specifiek product niet kunt vinden. We maken het graag makkelijk, dus pak de telefoon en neem contact met ons op!

Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor zowel ruwbouw- als afbouwmaterialen en voor zichtbare en niet-zichtbare materialen. Een greep uit ons assortiment:

Showroom bouwmaterialen Wijchen

Bij KOMBI Bouwmaterialen denken wij er zo over: ‘Eerst zien, dan kopen!’. Er komt behoorlijk wat kijken bij de bouw van een woning. Daarom verwelkomen wij je graag in een van onze showrooms, waar je niet alleen ons professionele, maar ook trendy assortiment kunt zien. Bij KOMBI Bouwmaterialen gaan we graag mee met de tijd.

Wil je ons bezoeken? Dat kan! Vanuit Wijchen ben je binnen een half uur op een van onze vestigingen. KOMBI Bouwmaterialen is gevestigd in Uden en Sint Oedenrode. Beide locaties zijn voorzien van een ruim magazijn met drive-through mogelijkheid, een showroom en een profshop. In de profshop vind je alle materialen voor de professionele bouwer. Denk aan gereedschap, schroeven en diverse soorten kit. Gewoon goede bouwmaterialen, gereedschap en af en toe een goeie mop, daar kun je bij KOMBI Bouwmaterialen op rekenen!

“Eerst zien, dan kopen. Bouwmaterialen Wijchen koop je bij KOMBI!”