Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Groesbeek

Als je op zoek bent naar hoogwaardige bouwmaterialen in Groesbeek, ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment biedt een breed scala aan materialen om aan al je bouwbehoeften te voldoen. Of je nu een professionele aannemer bent of een enthousiaste doe-het-zelver, wij hebben alles wat je nodig hebt. Van cement en bakstenen tot hout en isolatiemateriaal, we hebben het allemaal op voorraad. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste producten.

Bouwmaterialen Groesbeek

Waarom kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen?

KOMBI Bouwmaterialen is een bouwmaterialen groothandel met twee vestigingen in Noord-Brabant. Vanwege de centrale ligging, hebben wij ook de mogelijkheid om een deel van provincie Limburg en Gelderland te voorzien van bouwmaterialen. Dus ook in Cuijk en Groesbeek kunnen wij bouwmaterialen leveren. Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om je te verwelkomen in een van onze showrooms of profshops. Dus als je gevelstenen komt uitzoeken voor je project, dan kun je nog meteen wat kit meenemen. Toch wel zo handig!

Bouwmaterialen Groesbeek bekijken

Ben je bezig met een project en wil je bouwmaterialen komen bekijken. Dat snappen wij! Voor jouw bouwmaterialen in Groesbeek kun je bij KOMBI Bouwmaterialen terecht. Met een nieuwe, eigentijdse showroom in Uden, nodigen we je van harte uit om eens een kijkje te nemen. Nog niet helemaal overtuigd? Neem eerst hier een kijkje.

Assortiment bouwmaterialen Groesbeek

Bij KOMBI Bouwmaterialen vindt je het van A tot Z en van de start tot het eind van een bouwproject. Om je een zo goed mogelijk beeld te geven van ons assortiment, kun je op onze website meer informatie vinden. Wij werken met de A-leveranciers in de bouwwereld, dus je mag erop vertrouwen dat je kwaliteit krijgt voor je geld. Hoe ons assortiment voor bouwmaterialen Groesbeek eruit ziet?

Uiteraard is er nog zo veel meer en ook zo veel meer mogelijk. Ben je naar iets specifieks op zoek of wil je graag bouwmaterialen voor jouw project in Groesbeek willen bekijken? Kom dan eens langs, vinden we leuk!