Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Gooskens

Kwaliteit en Duurzaamheid van Gooskens Hout

Als u op zoek bent naar houtproducten van uitstekende kwaliteit, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn verheugd om u ons uitgebreide assortiment Gooskens hout aan te bieden. Met Gooskens kunt u profiteren van de vele voordelen die dit hoogwaardige hout biedt.

Gooskens Hout staat al jaren bekend als de leverancier van hoogwaardig hout voor bouw- en timmerprojecten. Het uitgebreide assortiment omvat diverse houtsoorten en afmetingen, geschikt voor u als professionele bouwer. KOMBI Bouwmaterialen hecht veel waarde aan duurzaamheid en verantwoord bosbeheer, zodat u kunt rekenen op hout van uitstekende kwaliteit.

 

Gooskens hout logo op balk

“Kwaliteit en duurzaam!”

Waarom Gooskens Hout?

Denk je aan houtproducten? Dan denk je aan Gooskens Hout. Het staat bekend om zijn vakmanschap, duurzaamheid en aandacht voor detail. Het hout wordt zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Het biedt een breed scala aan mogelijkheden voor zowel interieur- als exterieurtoepassingen. Met Gooskens hout kunt u vertrouwen op een product dat lang meegaat en een natuurlijke uitstraling heeft.

Compleet assortiment

Bij KOMBI Bouwmaterialen streven we ernaar om u een uitgebreide selectie houtproducten aan te bieden. Of u nu op zoek bent naar hout voor uw gevelbekleding, vloeren, trappen of meubels, wij hebben de juiste oplossing voor uw project. Onze collectie omvat diverse houtsoorten, zoals eiken, grenen en vuren, in verschillende afmetingen en afwerkingen. Daarnaast bieden we ook maatwerkopties om aan uw specifieke wensen te voldoen.

 

Hout gestapeld Gooskens
Vacature magazijnmedewerker
Vurenhout balken vuren

Kwaliteit en duurzaam

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat kwaliteit en duurzaamheid essentieel zijn bij het kiezen van houtproducten. Daarom werken we alleen samen met gerenommeerde merken zoals Gooskens. Gooskens hout wordt geproduceerd met respect voor het milieu en voldoet aan strenge duurzaamheidsnormen. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en draagt bij aan een gezonde leefomgeving. U kunt erop vertrouwen dat uw hout zowel esthetisch als ecologisch verantwoord is.