Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Limburg

Welkom bij KOMBI Bouwmaterialen. Op deze pagina delen we graag meer over wie we zijn, wat we doen en hoe we jou van dienst kunnen zijn. Als bouwmaterialen groothandel leveren wij ook bouwmaterialen in de regio Limburg. Voor ieder project, of dat nu in Groesbeek, of Venray is, bij ons kun je terecht. Dus ben je op zoek naar bouwmaterialen in Limburg, zoek dan vooral niet verder!

Bouwmaterialen Limburg stenen

Assortiment bouwmaterialen

Wil je weten waar ons assortiment uit bestaat? Op de website proberen we je een zo goed mogelijk beeld te geven van de bouwmaterialen de je bij ons kunt aanschaffen. Een van onze voordelen is dat wij het alles onder een dak principe hanteren. Met andere woorden, voor alle bouwmaterialen in Limburg kun je zeker bij ons terecht. Wij werken samen met de A-leveranciers in de bouwwereld. Wij verzekeren de kwaliteit van onze ruwbouwmaterialen, hout- en plaatmaterialen, afbouwmaterialen, zeg maar gewoon eigenlijk ons complete assortiment.

Leveren bouwmaterialen Limburg

Wanneer je op zoek bent naar betrouwbare levering van bouwmaterialen in Limburg, staan wij voor je klaar. Met onze uitgebreide ervaring en expertise zorgen we ervoor dat de benodigde materialen op tijd en op de juiste plaats worden geleverd. Of je nu een groot bouwproject hebt of een kleine renovatie, wij begrijpen de behoeften van de bouwindustrie en kunnen je voorzien van een breed scala aan hoogwaardige materialen, zoals cement, stenen, hout, isolatiemateriaal en meer. Ons toegewijde team zorgt voor een vlotte levering, zodat jouw project zonder vertraging kan doorgaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een efficiënte levering van bouwmaterialen in Limburg.

Bouwmaterialen Limburg bekijken

Wist je dat je in onze showrooms in Uden en Sint Oedenrode een groot deel van onze bouwmaterialen kunt bekijken? Dat bedoelen we met alles onder een dak. Beide locaties beschikken over een afhaalcentrum, profshop en showroom. In de showrooms kun je de onder andere het volgende bekijken:

Wil jij een kijkje komen nemen? Dat kan! Wel is het handig om een afspraak te maken, zodat wij een van onze collega’s vrij kunnen maken om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

In onze showroom

Bij KOMBI Bouwmaterialen staan we te popelen om jou van dienst te zijn. We vinden het leuk om je bouwmaterialen te regelen, op tijd en voor een eerlijke prijs. Maar we willen er samen met jou zeker van zijn dat we de juiste bouwmaterialen selecteren. Daarom nodigen we je van harte uit om onze bouwmaterialen te komen bekijken in een van onze showrooms. Maak een afspraak met een van onze collega’s en we nemen alle tijd voor je!

We willen jou graag een compleet beeld geven van de mogelijkheden die wij bieden. Samen zorgen we ervoor dat jou project een succes wordt!

Bouwmaterialen Schijndel
Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
Houten gevelbekleding
Rij met deuren showroom
thumb-Bouwmaterialen Schijndel
thumb-Showroom gevelstenen Sint Oedenrode
thumb-Afbouwmaterialen bij KOMBI Sint Oedenrode
thumb-Houten gevelbekleding
thumb-Rij met deuren showroom