Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Venray

Ben je als klusser op zoek naar gewoon goede bouwmaterialen in de omgeving van Venray? Lees dan vooral even verder. KOMBI Bouwmaterialen Venray is namelijk de leverancier op het gebied van bouwmaterialen in de regio Noordoost-Brabant, maar ook in de omgeving van Limburg bezorgen wij de bouwmaterialen die jij nodig hebt. Ieder project heeft zijn eigen materialen nodig. Daarom zorgen wij er bij KOMBI Bouwmaterialen voor dat ons assortiment zo ruim mogelijk is. Bouwen doen we allemaal met het beste materiaal, zowel de professional als de particuliere bouwer!

Bouwmaterialen Venray wijk

Bouwmaterialen Venray: twee vestigingen

KOMBI Bouwmaterialen heeft twee vestigingen, een in Uden en een in Sint Oedenrode. Vanuit deze twee locaties kunnen wij een groot deel van de regio Noord-Brabant voorzien van gewoon goede bouwmaterialen. Vanuit Venray ben je in een goed half uur in Uden en andersom dus ook. Daarnaast beschikken wij over een wagenpark met 3 grote vrachtwagens die dagelijks door de regio rijden. Dus ook voor jouw project in Venray kwalitatief goede bouwmaterialen op tijd geleverd!

“Bouwmaterialen Venray: bouwmaterialen koop je bij KOMBI!”

Bouwmaterialen Venray: een compleet assortiment

Iedere bouw start bij de fundering en eindigt bij de nok. Alle materialen die je hier tussen nodig hebt, kun je bij ons kopen. Zo hebben wij verschillende producten voor het leggen van de fundering van een gebouw. Is de fundering geplaatst, dan volgt de volgende stap, isoleren. Bij ons heb je een ruime keuze aan isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol of folies. Wanneer het gebouw eenmaal staat, zie je hier niets meer van. Wel zijn juist deze materialen ontzettend belangrijk voor de bouw!

Ook voor alle bouwmaterialen die wel zichtbaar zijn kun je bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gevelstenen of dakpannen. Wij hebben een ontzettend ruime collectie dakpannen en gevelstenen. Deze kun je in onze showroom bewonderen. Bouwmaterialen zijn materialen die je graag wilt zien en voelen, voordat je deze in grote hoeveelheden aanschaft. Dat snappen wij! Kom eens langs om al dat moois te bekijken. Maak een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers en onder het genot van een kop koffie, tonen wij je graag ons assortiment.