Laatste nieuws

Het laatste nieuws vind je hier! We houden je op de hoogte van de actualiteiten in de bouwwereld, maar ook delen we graag het laatste KOMBI nieuws.

Overstek dakplaten

Het favoriete product van...

Onze collega Tom vertelt je meer over dakplaten! Wij denken graag met je mee en zoals Tom zegt, hoe ingewikkelder, hoe leuker! Lees hier snel meer.

Deuren showroom

Het favoriete product van...

Deze maand vertelt onze collega Joost je welke binnendeuren zijn absolute favorieten zijn. Lees snel verder!

Project kunststof gevelbekleding Keralit

Het favoriete product van...

Deze maand vertelt onze collega Giel meer over kunststof gevelbekleding van Keralit. Een prachtig product dat ook nog onderhoudsarm en hartstikke duurzaam is. Lees snel verder!

EK-Poule 2021

KOMBI EK Poule

Doe jij mee met de KOMBI Bouwmaterialen EK Poule? Op deze pagina kun jij de tussenstand bekijken.

Gevelsteen

Het favoriete product van...

Dit keer vertelt collega Rene Ceelen meer over zijn favoriete product, de metselbaksteen. Lees op deze pagina snel verder wat Rene hier allemaal van weet.

Gevelbekleding

Het favoriete product van...

Han vertelt jullie maar al te graag meer over zijn favoriete product, gevelbekleding! Wil je meer weten? Lees dan snel verder.

Nieuwbouw KOMBI Uden

Nieuwbouw KOMBI Uden

Met hele grote en geen gepaste trots presenteren wij u de nieuwbouw van KOMBI Bouwmaterialen Uden! Begin april wordt gestart met dit project aan Jagersveld te Uden op een perceel van 14.100m2, waarvan het pand 9.000m2 in beslag neemt!

Prijsstijgingen bouwmaterialen 2021

Nieuws over prijsstijgingen

Door de onstabiele grondstoffenmarkt hebben we de laatste weken met steeds meer uitdagingen te maken als het gaat om strakke levertijden en mooie prijzen. Sommige bouwmaterialen zijn aanzienlijk duurder geworden en dit is inmiddels een wereldwijd probleem geworden.