Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar
Vrijstaande woning Oeffelt 2
Vrijstaande woning Oeffelt 1
Vrijstaande woning Oeffelt 3
Vrijstaande woning Oeffelt 4
Vrijstaande woning Oeffelt 5
Vrijstaande woning Oeffelt 6
Vrijstaande woning Oeffelt 7
Vrijstaande woning Oeffelt 8
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 2
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 1
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 3
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 4
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 5
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 6
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 7
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 8

Vrijstaande woning

Oeffelt

Een van de mooiste plekken van Nederland, als ik mijn collega’s moet geloven. En heel eerlijk, wat een prachtige plek om een nieuwe woning te bouwen! In Oeffelt mogen wij diverse materialen leveren voor de bouw van een woonhuis met garage.

De bouw is nog volop aan de gang! Hier wordt hard gewerkt aan de binnenmuren, waarvoor de Poriso van Wienerberger wordt gebruikt. Poriso metselblokken zijn licht in verwerking, maar erg sterk als dragende en steunende constructies.

Gevelstenen die worden gebruik zijn de blauw paars antiek waalformaat handvorm van Steenfabriek Engels Helden. Steenfabriek Engels bestaat al meer dan 100 jaar en produceert de gevelstenen op authentieke wijze. Ook hebben we de breedplaatvloeren van Havebo Groep geleverd. Als je kiest voor dit type vloer, kies je voor een grote vormvrijheid. Er kunnen in een breedplaatvloer verschillende prefab hoeken en openingen gemaakt worden. Daarnaast wordt kans op scheuren in het plafon sterk verminderd.

Voor de garage worden BIA vellingblokken gebruikt. Deze lijmbetonblokken hebben een structuur en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragen lijmwerk en dus voor allerlei toepassingen binnen de bouw geschikt. Door de goede grip zijn de BIA vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken!

Wij denken graag met je mee als het gaat om snel en efficient bouwen. Meer vragen over ruwbouwmaterialen? Neem dan contact op met een van onze collega’s van de verkoop.

Kom ook eens kijken bij:

Bouwmaterialen Best

Woonhuis Best

In Best hebben wij diverse bouwmaterialen mogen leveren voor dit prachtige woonhuis. De witte muren in combinatie met de gevelbekleding geven dit huis echt een prachtige look!

Project Sint Oedenrode woonhuis 1

Woonhuis Sint Oedenrode

Een van onze projecten in Sint Oedenrode! Een mooi woonhuis waar de gevelbekleding van CapeCod prachtig is verwerkt.

Dakrenovatie Lent 6

Verduurzamen woningen Lent

Een ontzettend gaaf project om aan mee te mogen werken. Het verduurzamen van 161 (!) woningen in Lent. Van oude daken naar nieuwe dakpannen met zonne-energie!