Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Vrijstaande woning Oeffelt 2
Vrijstaande woning Oeffelt 1
Vrijstaande woning Oeffelt 3
Vrijstaande woning Oeffelt 4
Vrijstaande woning Oeffelt 5
Vrijstaande woning Oeffelt 6
Vrijstaande woning Oeffelt 7
Vrijstaande woning Oeffelt 8
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 2
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 1
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 3
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 4
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 5
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 6
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 7
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 8

Vrijstaande woning

Oeffelt

Een van de mooiste plekken van Nederland, als ik mijn collega’s moet geloven. En heel eerlijk, wat een prachtige plek om een nieuwe woning te bouwen! In Oeffelt mogen wij diverse materialen leveren voor de bouw van een woonhuis met garage.

De bouw is nog volop aan de gang! Hier wordt hard gewerkt aan de binnenmuren, waarvoor de Poriso van Wienerberger wordt gebruikt. Poriso metselblokken zijn licht in verwerking, maar erg sterk als dragende en steunende constructies.

Gevelstenen die worden gebruik zijn de blauw paars antiek waalformaat handvorm van Steenfabriek Engels Helden. Steenfabriek Engels bestaat al meer dan 100 jaar en produceert de gevelstenen op authentieke wijze. Ook hebben we de breedplaatvloeren van Havebo Groep geleverd. Als je kiest voor dit type vloer, kies je voor een grote vormvrijheid. Er kunnen in een breedplaatvloer verschillende prefab hoeken en openingen gemaakt worden. Daarnaast wordt kans op scheuren in het plafon sterk verminderd.

Voor de garage worden BIA vellingblokken gebruikt. Deze lijmbetonblokken hebben een structuur en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragen lijmwerk en dus voor allerlei toepassingen binnen de bouw geschikt. Door de goede grip zijn de BIA vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken!

Wij denken graag met je mee als het gaat om snel en efficient bouwen. Meer vragen over ruwbouwmaterialen? Neem dan contact op met een van onze collega’s van de verkoop.

Kom ook eens kijken bij:

Project Hof van Nazareth 1

Hof van Nazareth

Een gaaf renovatieproject in hartje Gemert, Hof van Nazareth. Voor dit project hebben we verschillende materialen geleverd. Benieuwd welke?

Woonhuis Overasselt Joep Peters 1

Woonhuis Overasselt

Wederom een bijdrage mogen leveren aan een prachtige, unieke woning. Wat onder andere uniek is? De gevelstenen! Benieuwd waarom?

Bovenaf dakrenovatie Boxmeer

Dakrenovatie in Boxmeer

In Boxmeer worden de daken van diverse huizen gerenoveerd door Fransen Dakspecialisten. Renoveren betekent verbeteren, dus is kwalitatief goed bouwmateriaal van groot belang. Benieuwd naar welke materialen KOMBI Bouwmaterialen heeft geleverd?


Geplaatst op 30 december 2021