Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Vrijstaande woning Oeffelt 2
Vrijstaande woning Oeffelt 1
Vrijstaande woning Oeffelt 3
Vrijstaande woning Oeffelt 4
Vrijstaande woning Oeffelt 5
Vrijstaande woning Oeffelt 6
Vrijstaande woning Oeffelt 7
Vrijstaande woning Oeffelt 8
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 2
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 1
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 3
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 4
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 5
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 6
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 7
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 8

Vrijstaande woning

Oeffelt

Een van de mooiste plekken van Nederland, als ik mijn collega’s moet geloven. En heel eerlijk, wat een prachtige plek om een nieuwe woning te bouwen! In Oeffelt mogen wij diverse materialen leveren voor de bouw van een woonhuis met garage.

De bouw is nog volop aan de gang! Hier wordt hard gewerkt aan de binnenmuren, waarvoor de Poriso van Wienerberger wordt gebruikt. Poriso metselblokken zijn licht in verwerking, maar erg sterk als dragende en steunende constructies.

Gevelstenen die worden gebruik zijn de blauw paars antiek waalformaat handvorm van Steenfabriek Engels Helden. Steenfabriek Engels bestaat al meer dan 100 jaar en produceert de gevelstenen op authentieke wijze. Ook hebben we de breedplaatvloeren van Havebo Groep geleverd. Als je kiest voor dit type vloer, kies je voor een grote vormvrijheid. Er kunnen in een breedplaatvloer verschillende prefab hoeken en openingen gemaakt worden. Daarnaast wordt kans op scheuren in het plafon sterk verminderd.

Voor de garage worden BIA vellingblokken gebruikt. Deze lijmbetonblokken hebben een structuur en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragen lijmwerk en dus voor allerlei toepassingen binnen de bouw geschikt. Door de goede grip zijn de BIA vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken!

Wij denken graag met je mee als het gaat om snel en efficient bouwen. Meer vragen over ruwbouwmaterialen? Neem dan contact op met een van onze collega’s van de verkoop.

Kom ook eens kijken bij:

Dakbedekking project dakpan

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?

Woonhuis Nuland project dakpannen

Woonhuis Nuland

Je ziet KOMBI Bouwmaterialen overal! Heel gaaf dat we op zoveel plekken bouwmaterialen mogen leveren. Bekijk hier dit prachtige woonhuis in Nuland!

Project Groesbeek grondwerk 5

Ruwbouwfase woonhuis

Als het gaat om ruwbouwmaterialen, dan moet je bij KOMBI Bouwmaterialen zijn. Lees mee hoe we hier in Groesbeek te werk zijn gegaan.


Geplaatst op 30 december 2021