Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar
Vrijstaande woning Oeffelt 2
Vrijstaande woning Oeffelt 1
Vrijstaande woning Oeffelt 3
Vrijstaande woning Oeffelt 4
Vrijstaande woning Oeffelt 5
Vrijstaande woning Oeffelt 6
Vrijstaande woning Oeffelt 7
Vrijstaande woning Oeffelt 8
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 2
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 1
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 3
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 4
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 5
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 6
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 7
thumb-Vrijstaande woning Oeffelt 8

Vrijstaande woning

Oeffelt

Een van de mooiste plekken van Nederland, als ik mijn collega’s moet geloven. En heel eerlijk, wat een prachtige plek om een nieuwe woning te bouwen! In Oeffelt mogen wij diverse materialen leveren voor de bouw van een woonhuis met garage.

De bouw is nog volop aan de gang! Hier wordt hard gewerkt aan de binnenmuren, waarvoor de Poriso van Wienerberger wordt gebruikt. Poriso metselblokken zijn licht in verwerking, maar erg sterk als dragende en steunende constructies.

Gevelstenen die worden gebruik zijn de blauw paars antiek waalformaat handvorm van Steenfabriek Engels Helden. Steenfabriek Engels bestaat al meer dan 100 jaar en produceert de gevelstenen op authentieke wijze. Ook hebben we de breedplaatvloeren van Havebo Groep geleverd. Als je kiest voor dit type vloer, kies je voor een grote vormvrijheid. Er kunnen in een breedplaatvloer verschillende prefab hoeken en openingen gemaakt worden. Daarnaast wordt kans op scheuren in het plafon sterk verminderd.

Voor de garage worden BIA vellingblokken gebruikt. Deze lijmbetonblokken hebben een structuur en zijn gemakkelijk te verwerken. Door de hoge druksterkte zijn ze geschikt voor zowel dragend als niet-dragen lijmwerk en dus voor allerlei toepassingen binnen de bouw geschikt. Door de goede grip zijn de BIA vellingblokken makkelijk hanteerbaar en ideaal om mee te werken!

Wij denken graag met je mee als het gaat om snel en efficient bouwen. Meer vragen over ruwbouwmaterialen? Neem dan contact op met een van onze collega’s van de verkoop.

Kom ook eens kijken bij:

Woonhuis Nuland project dakpannen

Woonhuis Nuland

Je ziet KOMBI Bouwmaterialen overal! Heel gaaf dat we op zoveel plekken bouwmaterialen mogen leveren. Bekijk hier dit prachtige woonhuis in Nuland!

Langfomaat gevelstenen project Zeeland

Vrijstaande woning Brabant

Een plaatje van een woning als je het ons vraagt. Hier wordt gebruik gemaakt van prachtige dakpannen en gevelstenen van Wienerberger.

Dakserre Velux vanaf zijkant project

Dakkapel Nuenen

In Nuenen is een prachtig Velux Dakkapel serre triple geplaatst. Een vergunningsvrije oplossing voor extra ruimte en daglicht!