Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
Woonhuis Overasselt Joep Peters 5
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 5

Unieke woning

Overasselt

Wederom hebben wij mee mogen werken aan een ontzettend mooi woonhuis. Bouwbedrijf Joep Peters heeft dit werk gerealiseerd. Jeutje wat een gaaf huis!

Voor de gevelstenen is een mixsortering gebruikt. Dat wil zeggen dat er een mengeling wordt gemaakt van verschillende stenen. Wij gaan graag samen met de klant op onderzoek uit! Voor dit project is Veldbrand antiek en Veldbrand exterieur van Wienerberger 50/50 gemixt.

Verder hebben we BIA blokken, Porotherm lijmblokken, breedplaatvloer, spouwisolatie en dakplaten. Om deze landelijke stijl helemaal af te maken, is gekozen voor Koramic dakpan OVH klassiek vieilli rood van Wienerberger. Het is een nieuwe dakpan, maar geeft een oude, stoere look. Dit maakt het toch he-le-maal af? Wij vinden zeker van wel.

Kom ook eens kijken bij:

Grondwerk project Ven Zelderheide 2

Bouwmaterialen voor grondwerk

Veel bouwmaterialen zijn niet meer zichtbaar als het project eenmaal klaar is, maar juist deze materialen zijn het meest belangrijk! Wij leggen graag een stevige basis.

Dakbedekking project dakpan

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?

Dakserre Velux vanaf zijkant project

Dakkapel Nuenen

In Nuenen is een prachtig Velux Dakkapel serre triple geplaatst. Een vergunningsvrije oplossing voor extra ruimte en daglicht!


Geplaatst op 3 januari 2022