Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
Woonhuis Overasselt Joep Peters 5
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 5

Unieke woning

Overasselt

Wederom hebben wij mee mogen werken aan een ontzettend mooi woonhuis. Bouwbedrijf Joep Peters heeft dit werk gerealiseerd. Jeutje wat een gaaf huis!

Voor de gevelstenen is een mixsortering gebruikt. Dat wil zeggen dat er een mengeling wordt gemaakt van verschillende stenen. Wij gaan graag samen met de klant op onderzoek uit! Voor dit project is Veldbrand antiek en Veldbrand exterieur van Wienerberger 50/50 gemixt.

Verder hebben we BIA blokken, Porotherm lijmblokken, breedplaatvloer, spouwisolatie en dakplaten. Om deze landelijke stijl helemaal af te maken, is gekozen voor Koramic dakpan OVH klassiek vieilli rood van Wienerberger. Het is een nieuwe dakpan, maar geeft een oude, stoere look. Dit maakt het toch he-le-maal af? Wij vinden zeker van wel.

Kom ook eens kijken bij:

Vrijstaande woning Oeffelt 2

Vrijstaande woning eerste fase

Een prachtige plek, daar hoort een prachtige, maar ook stevig woonhuis bij. Op zoek naar ruwbouwmaterialen van de beste kwaliteit?

Project nieuwbouw zeeland 1

Stoere nieuwbouwwoning

Ben jij op zoek naar de juiste combinatie tussen gevelsteen, dakpan en voegmortel? Bekijk dan eens dit project en laat je inspireren.

Bovenaf dakrenovatie Boxmeer

Dakrenovatie in Boxmeer

In Boxmeer worden de daken van diverse huizen gerenoveerd door Fransen Dakspecialisten. Renoveren betekent verbeteren, dus is kwalitatief goed bouwmateriaal van groot belang. Benieuwd naar welke materialen KOMBI Bouwmaterialen heeft geleverd?


Geplaatst op 3 januari 2022