Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar
Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
Woonhuis Overasselt Joep Peters 5
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 1
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 3
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 2
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 4
thumb-Woonhuis Overasselt Joep Peters 5

Unieke woning

Overasselt

Wederom hebben wij mee mogen werken aan een ontzettend mooi woonhuis. Bouwbedrijf Joep Peters heeft dit werk gerealiseerd. Jeutje wat een gaaf huis!

Voor de gevelstenen is een mixsortering gebruikt. Dat wil zeggen dat er een mengeling wordt gemaakt van verschillende stenen. Wij gaan graag samen met de klant op onderzoek uit! Voor dit project is Veldbrand antiek en Veldbrand exterieur van Wienerberger 50/50 gemixt.

Verder hebben we BIA blokken, Porotherm lijmblokken, breedplaatvloer, spouwisolatie en dakplaten. Om deze landelijke stijl helemaal af te maken, is gekozen voor Koramic dakpan OVH klassiek vieilli rood van Wienerberger. Het is een nieuwe dakpan, maar geeft een oude, stoere look. Dit maakt het toch he-le-maal af? Wij vinden zeker van wel.

Kom ook eens kijken bij:

Kapconstructie voorkant project Erp

Bijzondere kapconstructie in Erp

Ook leveren wij diverse bouwmaterialen in Erp. Zo heeft KOMBI Bouwmaterialen ook de materialen voor dit woonhuis mogen leveren. Kijk eens goed naar het dak en dan met name naar de constructie…

Dakbedekking stallen

Stallen Rips

Hoe gaaf is dit?! Vier mega stallen in de maak! Voor dit project hebben we verschillende bouwmaterialen mogen leveren, waaronder isolatie, de golfplaten en vurenhout.

Dakbedekking project dakpan

Project dakpannen Gerwen

Hier een mooi project waar we alles wat met het dak te maken heeft, hebben mogen leveren. Benieuwd wat dat allemaal is geweest?


Geplaatst op 3 januari 2022