Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Underlayment

Underlayment kopen houden we lekker eenvoudig

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we hoe belangrijk het is om hoogwaardige materialen te hebben voor je bouw– en doe-het-zelfprojecten. Underlayment is een van die essentiële bouwmaterialen die de basis vormen voor een stevige en duurzame constructie. Of je nu een professionele aannemer bent of gewoon je eigen huis verbouwt, bij ons vind je de beste onderlaagmaterialen die aan al je eisen voldoen.

underlayment kopen

“Voor al uw bouwoplossingen”

Waarom underlayment?

 1. Sterkte en Duurzaamheid: Underlayment is bekend om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is gemaakt van samengeperste houtlagen, wat resulteert in een solide, stabiele ondergrond voor vloeren, wanden, daken en meer.
 2. Eenvoudige Verwerkbaarheid: Underlayment is gemakkelijk te bewerken, te snijden en te installeren. Dit maakt het geschikt voor verschillende toepassingen en maakt het leven gemakkelijker voor zowel professionals als doe-het-zelvers.
 3. Verbeterde Isolatie: Het toevoegen van underlayment kan de isolatiewaarde van je constructie verbeteren. Dit is vooral belangrijk bij vloerconstructies, waar het kan helpen om warmteverlies te verminderen.
 4. Veelzijdigheid: Underlayment kan worden gebruikt voor een breed scala aan projecten, waaronder vloeren, wanden, daken, ondervloeren, meubelconstructie en meer. Het is een veelzijdig materiaal dat de basis legt voor verschillende structuren.

Ons underlayment aanbod

Bij KOMBI Bouwmaterialen bieden we een uitgebreid assortiment underlaymentproducten om aan al je bouwbehoeften te voldoen. Hier zijn enkele van de opties die je bij ons kunt vinden:

 1. Standaard: Ons standaard underlayment is ideaal voor algemene toepassingen, zoals vloer- en wandconstructies. Het biedt duurzaamheid en stabiliteit tegen een betaalbare prijs.
 2. Vochtbestendig: Voor ruimtes met een verhoogd vochtgehalte, zoals badkamers en keukens, hebben we vochtbestendig underlayment dat beschermt tegen schimmel en rot.
 3. Met Tong en Groef: Dit type is ontworpen voor naadloze installatie en biedt extra stabiliteit en ondersteuning.
 4. Brandvertragend : Als veiligheid een prioriteit is, hebben we brandvertragend underlayment beschikbaar voor extra bescherming.

Waarom kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen

 1. Kwaliteit: We streven altijd naar de hoogste kwaliteit in al onze producten. Ons underlayment is zorgvuldig geselecteerd en voldoet aan de hoogste normen.
 2. Deskundig Advies: Ons team van experts staat klaar om je te helpen bij het kiezen van het juiste type underlayment voor je specifieke project. We delen graag onze kennis en ervaring met je.
 3. Betaalbaarheid: We begrijpen dat bouwprojecten kosten met zich meebrengen. Daarom bieden we concurrerende prijzen en verschillende opties om aan verschillende budgetten te voldoen.
 4. Klantenservice: Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. We streven naar uitstekende klantenservice, van het moment van selectie tot de levering van je onderlaagmaterialen.