Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar
Beugen - BIA Binnenkant
Beugen - Buitenkant
Beugen - Vloer
Beugen - tekening
Beugen - Metsel
Beugen - gevelstenen
Beugen - gevelstenen vandersanden
Beugen - BIA
Beugen - BIA binnenruimte
thumb-Beugen - BIA Binnenkant
thumb-Beugen - Buitenkant
thumb-Beugen - Vloer
thumb-Beugen - tekening
thumb-Beugen - Metsel
thumb-Beugen - gevelstenen
thumb-Beugen - gevelstenen vandersanden
thumb-Beugen - BIA
thumb-Beugen - BIA binnenruimte

Zelf bouwen!

Beugen

Een nieuwbouwwoning bouwen in Beugen, wie wil dat nou niet? En als je dat al van plan bent, wij zeggen: ‘DOEN’! Hoe leuk is het om je eigen woning te bouwen? Hier een voorbeeld van z’n woning. Wat wij voor je kunnen doen? Je adviseren over de bouwmaterialen die je het beste kunt gebruiken!

Voor dit project hebben we onder andere de binnenmuurstenen, spouwisolatie, dakplaten, gevelstenen, dakpannen en materiaal om het af te timmeren mogen leveren. De binnenmuurstenen zijn BIA ECO blokken. Het is een stootvoegloos metselblok en ten opzichte van andere keramische blokken zeer licht van gewist. De warmtegeleiding van BIA ECO blokken is slechts 0,46 W/m2.K. Door de open structuur is het gemakkelijk te verwerken. Ook hebben de blokken een ideale hechting voor het stucwerk. En hadden we al gezegd dat deze blokken goed zijn voor het milieu?

Isolatie

Voor de spouwisolatie is ISOVER Mulitmax 30 Ultra gebruikt. Dit zijn isolatieplaten van glaswol die worden gebruikt voor het thermisch en brandveilig isoleren van spouwmuren. De voordelen van ISOVER Multimax 30 Ultra:

  1. Hoge isolatiewaarde
  2. Waterafstotend
  3. Jeuk- en stofvrij te verwerken.

Ideaal voor het isoleren van je spouwmuur dus. Voor de dakplaten zijn de Unidek Aero RC 6,3 gebruikt. Het is een alles-in-1 dakelement. Deze dakelementen worden veel gebruikt voor vrijstaande of geschakelde nieuwbouwwoningen. Waarom?

  1. Betere geluidsisolatie en thermische dakisolatie
  2. Snellere verwerking dankzij zelfborende schroeven
  3. Grotere overspanningen zonder tussengording mogelijk
  4. Eenvoudig te combineren met PV-panelen, dakramen en overstekken.

Gevelstenen

De gevelstenen die voor dit project gebruikt zijn, zijn de WF HV Reno van Vandersanden. Deze rode gevelstenen bestaan uit voornamelijk kleisoorten. De steen is een handvorm, wat zorgt voor een ruige en grillige steen.

Kijk eens wat een plaatje dit nu al is!

Kom ook eens kijken bij:

Langfomaat gevelstenen project Zeeland

Vrijstaande woning Brabant

Een plaatje van een woning als je het ons vraagt. Hier wordt gebruik gemaakt van prachtige dakpannen en gevelstenen van Wienerberger.

Bungalow Boskant 2

Bungalow

Voor deze bungalow hebben we onder andere de gevelstenen geleverd. Hier zie je heel duidelijk wat de voegmortel kan doen. Bekijk de foto's maar eens!

Project Hof van Nazareth 1

Hof van Nazareth

Een gaaf renovatieproject in hartje Gemert, Hof van Nazareth. Voor dit project hebben we verschillende materialen geleverd. Benieuwd welke?


Geplaatst op 4 februari 2022