Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Schuurwoning

Bouwmaterialen voor jouw schuurwoning

KOMBI Bouwmaterialen is jouw partner in het verwezenlijken van schuurwoningen. Als je droomt van een uniek en eigentijds huis met rustieke uitstraling, dan ben je hier aan het juiste adres. Onze hoogwaardige bouwmaterialen en deskundig advies helpen je om jouw project tot een succes te maken.

Schuurwoning zonnepanelen zwart

“Voor al uw bouwoplossingen”

Schuurwoning: De Perfecte Samensmelting van Stijl en Functionaliteit

Een schuurwoning is een architectonisch meesterwerk dat het beste van twee werelden combineert: de landelijke charme van een schuur en het moderne comfort van een eigentijdse woning. Met zijn kenmerkende open plattegrond, hoge plafonds en overvloedig gebruik van hout en staal, is de schuurwoning de belichaming van de moderne landelijke esthetiek.

Onze rol

Bij KOMBI Bouwmaterialen begrijpen we dat de keuze van de juiste bouwmaterialen cruciaal is voor het realiseren van jouw schuurwoning. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment bouwmaterialen en producten die speciaal zijn geselecteerd om aan de eisen van schuurwoningen te voldoen.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste materialen, van de robuuste houten balken en gevelbekleding tot de moderne stalen elementen en ramen met veel glas die zo kenmerkend zijn voor schuurwoningen.

Ons aanbod

  1. Houten Balken en Planken: Creëer de warme en rustieke sfeer van een schuur met onze hoogwaardige houten balken en planken. Beschikbaar in diverse houtsoorten en afmetingen, zorgen ze voor een authentieke uitstraling.
  2. Gevelbekleding: De gevel van je schuurwoning is het eerste wat mensen zien. Ons assortiment gevelbekleding omvat houten en metalen opties om de gewenste uitstraling te creëren, of je nu kiest voor een traditionele of moderne stijl.
  3. Stalen Elementen: Staal is een essentieel onderdeel van schuurwoningen. Van stalen dakspanten tot binnenhuisinrichting, onze stalen elementen voegen duurzaamheid en moderniteit toe aan jouw project.
  4. Grote Ramen en Deuren: Breng natuurlijk licht en het buitenleven naar binnen met onze ruime keuze aan grote ramen en deuren. Geniet van het uitzicht en verbind je huis met de omgeving.