Showroom bouwmaterialen

Eerst zien, dan kopen!

En zo is het maar net! Bij de showroom van KOMBI Bouwmaterialen kun je alles uitzoeken voor je nieuwe woning, verbouwing, aanbouw of renovatie. In onze showrooms laten wij je niet alleen een professioneel assortiment bouwmaterialen zien, maar het is ook helemaal bij de tijd! Omdat jij een weloverwogen keuze wilt maken, vragen wij je vooraf een bezoek in te plannen met een van onze adviseurs. Dan zorgen wij ervoor dat wij alle tijd hebben op je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

In onze showroom bouwmaterialen

Plan een afspraak in een van onze showrooms in Uden of Sint Oedenrode om de bouwmaterialen te bekijken voor jouw bouwproject. We proberen je hier een zo goed mogelijk beeld te geven van, maar ook een gevoel te geven bij onze materialen.

Gevelstenen

Je zult je verbazen hoeveel verschillende soorten gevelstenen er zijn. Wij hebben veel types en kleuren, die we je graag laten zien. Nadat je bij ons in de showroom een beter beeld hebt gekregen, voorzien we je van een referentie-adres. Zo krijg je een nog beter beeld van het eindresultaat.

Gevelbekleding

We zien het steeds meer, want gevelbekleding wordt steeds populairder. En terecht! Het zorgt voor een mooie afwerking van jouw huis of tuinhuis. Wij kunnen u van advies en levering voorzien van diverse merken. Wij zijn dealer van een aantal merken. Neem snel een kijkje!

Dakpannen

De meest betrouwbare soort dakbedekking, de dakpan! Om deze reden heb je ook ontzettend veel verschillende kleuren, soorten en maten.

Dakramen

Bent u op zoek naar meer daglicht in huis? KOMBI Bouwmaterialen biedt hierin de juiste uitkomst aan. Dakramen van Velux en Keylite zijn zichtbaar in onze showroom. Ook andere merken zoals Ubbink en Fakro kunnen wij u leveren. Voor deze ramen zijn diverse toebehoren verkrijgbaar.

Vloeren en Tegels

De nieuwste trends, kleuren en oplossingen voor tegels zijn in onze showroom te vinden. Uiteraard ook voor de juiste prijs. Daarnaast is het op maat zagen van plinten en tegels geen enkel probleem. Kom gerust een kijkje nemen en laat je inspireren.

Deuren

Op zoek naar deuren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Denk aan binnen- en buitendeuren, maar ook voor het beslag kun je bij ons terecht. Kom de verschillende deuren bekijken en laat je adviseren door onze specialisten.

Inspiratie showroom bouwmaterialen

Bij KOMBI Bouwmaterialen zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de bouw. Dus ben je op zoek naar inspiratie? Kom eens langs in een van onze showrooms en laat je verrassen. We denken graag met je mee, maar daar moeten we natuurlijk wel voldoende tijd voor nemen. Vandaar is het verstandig om een afspraak in de plannen met een van onze verkoopadviseurs. Dan mag je ervan uitgaan dat wij de tijd nemen om in onze showroom bouwmaterialen kunnen bekijken.

Showroom bouwmaterialen
Vloertegels showroom KOMBI

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur.

Zaterdag van 08:00 – 12:00 uur.

Showroombezoek heel graag op afspraak, dan hebben we alle tijd voor u!

Afspraak maken

Kaart Uden

Kaart St. Oedenrode