Stage bij KOMBI Bouwmaterialen

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN ALS 'NIEUWE STAGIAIR'?

KOMBI Bouwmaterialen is altijd op zoek naar jonge, bevlogen en gezellige jongeren die graag praktijkervaring willen opdoen. Dus ben jij op dit moment bezig met een opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? KOMBIJONS!

Stage logistiek

Ben jij benieuwd hoe het er in ons magazijn aan toe gaat? Wie weet zijn wij het stagebedrijf waar jij naar op zoek bent. Als wij zeggen: ‘Hard werken, hard lachen’, wat denk jij dan? Word je hier blij van? Mooi! Wij zijn erkend leerbedrijf voor de volgende opleidingen in de logistiek:

  • Assistent logistiek
  • Logistiek medewerker

Dus ben jij op zoek naar een (BBL) stage? Je bent van harte welkom om praktijkervaring in ons magazijn op te komen doen. In het magazijn wordt de hele dag hard gewerkt om alle binnenkomende vrachtwagens te lossen en dan zo snel weer klaar te zetten voor onze klanten. Ja, zo snel gaat het! Het materiaal is nog niet binnen en klanten willen het al op komen halen. Lekker doorpakken dus. Iets voor jou?

Stage retail

Ben jij momenteel bezig met de opleiding ‘Manager Retail’? Goed nieuws, want ook dan kun je bij KOMBI Bouwmaterialen je stage lopen. Waar moet je dan aan denken bij een bouwmaterialenhandel? Nou, hartstikke veel en ook nog eens een flinke dosis (bouwvakkers)humor.

Op beide locaties hebben wij een ‘profshop’. Dat wil zeggen dat we een winkel hebben waar bijvoorbeeld gereedschappen en ijzerwaren gekocht kunnen worden. Daarnaast komen alle afhaalklanten zich melden in de shop. Je bent dus de hele dag omringt door klanten en daarnaast blijft de telefoon ook rinkelen. Je gaat je echt een van ons voelen! Daar zullen we echt wel voor zorgen 😉

Lijkt dit je gaaf? Lees dan snel verder hoe je met ons in contact kunt komen!

Vacature Stage logistiek
stage manager retail

KOMBIJONS

Ben jij enthousiast geworden over onze vacature van stagiair? Aarzel dan niet en solliciteer bij KOMBI bouwmaterialen. Solliciteren doe je door een mailtje te sturen met cv en korte toelichting naar ellen.braks@kombibouwmaterialen.nl. Daarna zullen wij zorgen dat je snel antwoord krijgt en wie weet voeren wij op korte termijn een goed gesprek en lekkere kop koffie.

Benieuwd naar wat KOMBI doet? Kijk op onze over ons pagina! Staat de vacature hier niet tussen? Kijk dan bij de rest van de vacatures of stuur een open sollicitatie!