Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Beek en Donk

Laten we beginnen met ons voor te stellen. Wij zijn KOMBI Bouwmaterialen en wij zijn de leverancier van bouwmaterialen in de regio Noordoost-Brabant. Ben jij die professionele bouwer of particuliere klusser in Beek en Donk die op zoek is naar bouwmaterialen. Wellicht kunnen we dan iets voor elkaar betekenen. Ben je aan het bouwen of verbouwen in Beek en Donk of in deze regio, zoals in Gemert of Lieshout, neem dan contact met ons op als je op zoek bent naar echt goede bouwmaterialen. Waarom je dat zou moeten doen? Dat leggen we je graag uit!

Bouwmaterialen Beek en Donk

Waarom kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen?

KOMBI Bouwmaterialen is de groothandel in bouwmaterialen in een groot deel van de regio Noord-Brabant. Met twee vestigingen kunnen wij met onze vrachtwagens bouwmaterialen leveren. Dus ook in Beek en Donk kunnen wij jouw bouwmaterialen gemakkelijk afleveren.

Wil je liever zelf langskomen om bouwmaterialen op te halen of bekijken? In een kwartier ben je vanuit Beek en Donk in onze vestiging in Nijnsel, Sint Oedenrode. We hopen je snel te zien op een van onze vestigingen!

Bekijken bouwmaterialen Beek en Donk

Ben je al nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Op onze website proberen we een zo compleet mogelijk beeld te geven van hetgeen je allemaal bij ons kunt kopen. Dus of je nu op zoek bent naar metselstenen, betonblokken of kalkzandstenen. Wij hebben een ruim assortiment! Of heeft u isolatiemateriaal of bouwstaal nodig? Hebben we ook voor je! Zeker op het gebied van ruwbouwmaterialen hebben wij een compleet assortiment met de A-leveranciers in de bouwwereld.

In onze showroom

Wat je misschien nog niet wist, is dat je in onze showroom ook een groot deel van ons assortiment kan bekijken. Zeker als je een huis gaat bouwen, dan snappen wij dat je graag een gevoel wilt krijgen bij de gevelsteen die jij denkt dat gepast is. Wat je allemaal kunt bekijken bij KOMBI Bouwmaterialen?

Maar daarnaast ook nog vele andere producten. Een compleet assortiment onder een dak. Dat kun je van ons verwachten. Mogen we je binnenkort verwelkomen?

‘Jouw groothandel bouwmaterialen, met een persoonlijke touch!’