Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Boekel

Gewoon goede bouwmaterialen in Boekel en omgeving kopen of bestellen? Neem dan snel contact op met KOMBI Bouwmaterialen. Wij hebben de producten voor jou! Met ons ruime assortiment hebben wij vast de juiste bouwmaterialen voor jouw klus. Benieuwd wat wij doen en wie wij zijn? Lees dan even verder. Ben je juist snel op zoek naar producten? Bekijk dan deze pagina of neem contact met ons op.

Bouwmaterialen Boekel

“Totaalleverancier van bouwmaterialen Best!” 

Verkooppunten bouwmaterialen in Boekel

KOMBI Bouwmaterialen is onder andere gevestigd in Uden. Een klein kwartiertje rijden vanuit Boekel om jouw bouwmaterialen te kopen. Ben je niet in de gelegenheid om je materialen op te halen, dan kunnen wij de gewenste producten uiteraard leveren. Onze vrachtwagens met bouwmaterialen komen regelmatig door Boekel rijden. Daarnaast hebben wij ook een extra vestiging in Sint Oedenrode. Is het product niet op voorraad in Uden? Dan zorgen wij er vanuit onze vestiging in Sint Oedenrode voor dat jouw bouwmaterialen naar Uden komen en andersom natuurlijk.

Zou jij graag met ons willen samenwerken? Wij kijken ernaar uit om jouw bouwmaterialen in Boekel te mogen verzorgen!

Ruim assortiment bouwmaterialen Boekel

Door ons ruime assortiment aan producten, zal je niet snel misgrijpen bij KOMBI Bouwmaterialen. Voor ieder soort bouwproject hebben wij professionele producten in huis. Ook voor iedere face in de bouw, hebben wij de juiste materialen voor jou! Mede door de jarenlange samenwerkingen die wij hebben met onze leveranciers, ben je zeker van echt goede bouwmaterialen in Boekel.

Een ruim assortiment aan bouwmaterialen. Wat kun je je daarbij zoal voorstellen? Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je onder andere terecht voor:

Hoe groot of klein je project ook is, voor al jouw bouwmaterialen kun je dus bij ons terecht. Kun je het product waar jij naar op zoek bent niet zo snel vinden, geef dan een seintje. Onze verkoopmedewerkers geven jou het juiste advies voor jouw bouwproject.