Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Boxtel

Stop met zoeken! Voor jouw bouwmaterialen in Boxtel ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Heb je een groot bouwproject of ben je de garage aan het verbouwen? Voor ieder project, groot of klein, kun je terecht bij KOMBI Bouwmaterialen. Wij hebben een zeer ruim assortiment in ruwbouwmaterialen, bouwchemie, gereedschappen, maar ook op het gebied van afbouwmaterialen zijn wij een grote speler.

Bouwmaterialen Boxtel

Ruime keuze bouwmaterialen Boxtel

De keuze is reuze, want als wij zeggen alles onder een dak, dan zorgen we ook voor alles onder een dak. Iedere bouw begint met de fundering en eindigt met de nok. Voor alle fases in de bouw hebben wij de beste materialen in huis. Daarnaast hebben wij ook zeer deskundige medewerkers. Dus niet alleen je bouwmaterialen kun je bij ons bestellen ook al je vragen kun je bij KOMBI Bouwmaterialen stellen.

Waarvoor kun je dan allemaal bij KOMBI Bouwmaterialen terecht? Dat is eigenlijk te veel om op te noemen. Van beton tot gevelbekleding en van isolatie tot dakpannen. Daarnaast is professioneel gereedschap ook altijd ruim op voorraad. Wil je liever een compleet overzicht van ons assortiment? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Bouwmaterialen Boxtel: bekijk de vestigingen

KOMBI Bouwmaterialen heeft twee locaties. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Uden. Vanuit dit centrale magazijn worden dagelijks diverse vrachtwagens met bouwmaterialen gevuld. Wij richten ons voornamelijk op regio Brabant. Hier willen wij het gewoon goed doen en het liefst net een beetje beter. Dus ook jouw bouwmaterialen kunnen wij in Boxtel leveren.

Iets dichterbij Boxtel ligt Sint Oedenrode. Daar is onze tweede vestiging te vinden. Een goede twintig minuten rijden en kunt onze showroom en profshop in Sint Oedenrode komen bekijken. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke band met onze klanten, dus wij vinden het leuk om jou op een van onze locaties te verwelkomen. Dus ook voor jouw bouwmaterialen in Boxtel, ben je bij KOMBI Bouwmaterialen meer dan welkom!