Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Den Bosch

Ben jij op zoek naar bouwmaterialen in Den Bosch? Dat komt goed uit, want daarvoor ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres. Ons kantoor is gevestigd in Brabant en leveren dus ook bouwmaterialen in Den Bosch, maar zelfs Waalwijk behoort tot de gebieden waar wij bouwmaterialen kunnen leveren.

Bij KOMBI Bouwmaterialen, dé bouwmaterialen groothandel van omgeving van Den Bosch, hebben we het allemaal in huis! Materiaal voor de ruwbouw, maar ook hebben we een ruim assortiment aan afbouwmaterialen. Verder hebben wij een ruim assortiment in:

Als we spreken over bouwmaterialen is dat eigenlijk te veel om op te noemen. Wij maken een onderscheid in bouwmaterialen, producten in de showroom en onze profshop.

Bouwmaterialen Den Bosch

Bouwmaterialen Den Bosch: producten bestellen doe je zo!

Je kunt op twee manieren je bouwmaterialen in Den Bosch bestellen. Heel simpel. Pak de telefoon of stuur ons een mail en wij nemen contact op met jou! Wat ons anders maakt dan andere bouwmaterialen leveranciers is dat wij jou en jouw project willen ontmoeten. Met de juiste informatie kunnen wij je helpen met het juiste advies en het juiste product. En een van de belangrijkste dingen in de bouw, wij zorgen dat het er op tijd is!

Bouwmaterialen Den Bosch: Met welk project ben jij bezig?

Ben je een professionele bouwer en werk je graag met kwalitatief goede bouwmaterialen in Den Bosch. Zoek dan vooral niet verder en neem snel contact op met een van onze verkoopadviseurs. Zij zitten voor jou klaar! Enerzijds om je bestelling aan te nemen, maar ook als je vragen hebt over een bepaald product, zullen zij jou van gedegen kennis voorzien.

Geen prof, maar wel op zoek naar bouwmaterialen in Den Bosch? Ook dan kun je uiteraard contact met ons opnemen. Verwar ons niet met een aannemer! Ondanks dat we veel kennis hebben van de bouw, wil dat niet zeggen dat wij jou ook met jouw bouwvraag kunnen helpen. Uiteraard kunnen wij wel je vragen beantwoorden over een bepaald product en daar nemen we graag de tijd voor.

“Werk je graag met kwalitatief goede bouwmaterialen in Den Bosch?”