Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Eersel

Bouwmaterialen in Eersel en omgeving vind je bij KOMBI Bouwmaterialen. Wij zijn namelijk dé groothandel van bouwmaterialen in Eersel en omgeving. Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij KOMBI? Wij vertellen je er graag meer over op deze pagina. Op deze pagina hoor je alles over:

  • Het aanbod bouwmaterialen in Eersel
  • De vestiging van KOMBI Bouwmaterialen
  • KOMBI bouwmaterialen als bouwmaterialen groothandel
  • De projecten van KOMBI bouwmaterialen

Ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Bouwmaterialen Eersel

Bouwmaterialen Eersel: 2 vestigingen

Je kunt bij KOMBI Bouwmaterialen, de bouwmaterialen groothandel van omgeving Eersel terecht bij deze twee vestigingen:

  • KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode: Vanuit Eerstel sta in 30 minuten bij onze vestiging. Kenmerkend voor deze vestiging is de uitgebreide showroom. Sinds 2018 zit deze vestiging in een nieuwe pand en dit is te zien! Wellicht dat jij vanuit de a50 deze mooie vestiging al eens gezien heeft?
  • KOMBI Bouwmaterialen Uden: deze vestiging voor bouwmaterialen is iets gelegen van Eersel. In 2021 zijn we ook begonnen met bouwen voor een nieuw pand voor deze locatie. Zeker leuk om de bouw bij te houden op onze social media kanalen.

We zien je graag verschijnen! Kom langs bij de profshop voor bijvoorbeeld gereedschap en geniet van wat Brabantse gezelligheid en een lekker kopje koffie. Of maak een afspraak voor een van onze showrooms om verschillende mogelijkheden voor bouwmaterialen te bekijken.

“OP ZOEK NAAR BOUWMATERIALEN EERSEL? BESTEL ZE HIER!”

Bouwmaterialen Eersel: aanbod

Bij KOMBI bouwmaterialen bieden wij een grote diversiteit aan bouwmaterialen in Eersel aan. Binnen het aanbod kan er onderscheid gemaakt worden in verschillende categorieën. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwmaterialen voor fundering, binnenmuurstenen, gevelstenen, isolatie, dak & pannen en vloeren. Twijfel jij tussen de verschillende bouwmaterialen in Eersel en omgeving? Bij onze vestigingen zit een showroom aangesloten. In deze showroom kan jij onze bouwmaterialen bekijken. Zo kan je precies uitzoeken welke bouwmaterialen passen bij jouw project. Kijk bijvoorbeeld naar verschillende soorten deuren, deurklinken, maar ook gevelstenen en dakpannen.

Daarnaast zit bij beide vestigingen ook een profshop aangesloten. In deze profshop kan je terecht voor zaken zoals ijzerwaren, gereedschap en elektra. Heb jij bijvoorbeeld boutjes, spijkers of schroeven nodig? Kom dan even naar onze profshop en kies de producten uit die jij nodig hebt.

Bouwmaterialen Eersel: over KOMBI

Ben jij geïnteresseerd in bouwmaterialen in omgeving Eersel van KOMBI? Maar wil je nog graag wat meer weten over ons bedrijf? We vertellen jou graag wat meer. KOMBI Bouwmaterialen staat bekend om hard lachen, hard werken. Wij zijn die betrouwbare partner voor bouwmaterialen, of het nu gaat over een groot project of een kleine klus. Wij staan voor jou klaar. Wij vinden het belangrijk om echt de tijd te nemen voor onze klanten. Vandaar dat wij ook vragen om een afspraak te maken voor een bezoek in de showroom. Op deze manier zorgen wij ervoor dat onze vertegenwoordigers de tijd voor jou hebben. Op deze manier kunnen ze precies kijken welke bouwmaterialen passen bij jouw wensen. Het team van KOMBI Bouwmaterialen is jong, snel en energiek. Ken jij iemand die nog op zoek is naar een leuke baan bij een tof bedrijf? Bij KOMBI bouwmaterialen hebben wij diverse vacatures openstaan!