Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag gesloten

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Eindhoven

Ben jij een professionele bouwer of particuliere bouwer die op zoek is naar bouwmaterialen in Eindhoven? Dan is het antwoord KOMBI Bouwmaterialen. Bij KOMBI Bouwmaterialen kun je terecht voor alles wat met bouwen te maken heeft. Hoe groot of klein het project ook is, door ons ruime assortiment vind je vast wat je zoekt. Voor de ruwbouw en afbouw, maar ook voor je gereedschap kun je bij ons terecht. Vraag jij je af welke bouwmaterialen in Eindhoven je bij ons kunt kopen? Lees dan snel verder.

“KOMBI Bouwmaterialen, ook voor jouw bouwmaterialen Eindhoven!”

Bouwmaterialen Eindhoven

Bouwmaterialen Eindhoven: vestiging in de buurt

Het hoofdkantoor van KOMBI Bouwmaterialen is gevestigd in Uden, waar ook het centrale magazijn te vinden is. Daarnaast hebben wij een vestiging in Sint Oedenrode, een kleine twintig minuten rijden vanuit Eindhoven voor jouw bouwmaterialen. Uiteraard kunnen wij de gewenste bouwmaterialen ook leveren bij jouw project in Eindhoven, maar ook bijvoorbeeld projecten in Eersel of Mierlo!

Assortiment bouwmaterialen Eindhoven

Voor alles wat met bouwen te maken heeft, kun je bij ons terecht. Wij kunnen je voorzien van de grote, grove producten die nodig zijn, maar ook voor de afwerking je project kun je je bouwmaterialen bij ons halen. Aan welke bouwmaterialen kun je dan zoal denken?

Wij kunnen deze rij nog uren aanvullen, maar voor een compleet overzicht kun je het beste deze pagina bekijken. Staat het materiaal waar je naar op zoek bent niet op onze website? Geen paniek! Neem dan contact op met een van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen jou precies uitleggen welke bouwmaterialen wij je allemaal kunnen aanbieden.

Waarom denken aan KOMBI Bouwmaterialen in Eindhoven?

Wij geven je maar al te graag antwoord op deze vraag! Bij ‘de KOMBI’ doen we het graag net wat anders. Wij willen jou als klant maar al te graag ontzorgen. Jij hoeft je niet druk te maken over de materialen. Jij zorgt dat je helder hebt wat je allemaal nodig hebt en wij zorgen voor de rest. Je wilt toch ook helemaal niet denken aan de levertijd van bouwmaterialen?! Jij wilt gewoon aan de gang! Nou, precies dat willen wij ook. Doen waar je goed in bent en samen werken aan fantastische projecten!

Wil jij ook graag de samenwerking met ons aangaan? Wij zitten klaar voor jouw bouwmaterialen in Eindhoven.