Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Gemert

Wist je dat we bij KOMBI Bouwmaterialen Gemert een groot assortiment aan bouwmaterialen hebben voor jouw project in Gemert. Dus ben jij op zoek naar bouwmaterialen in Gemert? Dan hebben wij vast en zeker hetgeen in huis wat jij nodig hebt! Wij zijn leverancier van kwalitatief goed bouwmateriaal, maar ook leveren wij hout- en plaatmateriaal en gereedschappen. Alles wat jij nodig hebt voor de bouw, ongeacht de grootte van het project.

Je kunt op diverse plaatsen bouwmaterialen kopen, maar wij proberen ons te onderscheiden. Waarmee? Onze mensen! Zij maken voor jou het verschil. Dus ben jij op zoek naar bouwmaterialen in Gemert, dan willen wij graag precies weten waar wij jou mee kunnen helpen.

Bouwmaterialen Gemert

Bouwmaterialen Gemert kopen

Je vraagt je vast af waar jij onze bouwmaterialen kunt kopen. Wij hebben twee vestigingen, namelijk in Uden en in Sint Oedenrode. Onze vestiging in Uden is een klein kwartier van Gemert vandaan. In Uden is tevens ons hoofdkantoor en grootste magazijn gevestigd. Dus ben je bouwmaterialen in de buurt van Gemert, Boekel of Beek en Donk vergeten en je hebt ze met spoed nodig, kom snel binnenrijden. Geef van tevoren een belletje en wij proberen je materiaal alvast klaar te zetten. Hebben we het nog niet klaarstaan? Dan helpen we je uiteraard even. We denken graag met je mee! Ontzorgen is een gemeenschappelijke deler van het KOMBI-team.

Ruime voorraad bouwmaterialen Gemert

Roep maar wat je nodig hebt en de kans is zeer groot dat het product dat je zoekt in ons assortiment zit. De bouwmaterialenhandel is ruim, dus het is lastig om alles op onze website te tonen. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Enkel producten bestellen vanaf een plaatje op internet is misschien wel van deze tijd, maar met bouwmaterialen ligt dat toch wel anders. In onze showrooms kun je op je gemakje een deel van ons assortiment bekijken. Wij kunnen ons voorstellen dat je bijvoorbeeld gevelstenen graag eerst komt bekijken.

“Ben jij op zoek naar bouwmaterialen Gemert?”