Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Lieshout

Ben jij met grote regelmaat op zoek naar bouwmaterialen in Lieshout? Bijvoorbeeld ruwbouwmaterialen of afbouwmaterialen? En wil je dan graag zaken doen met een betrouwbare leverancier die snel kan schakelen? Dan zeg je eigenlijk KOMBI Bouwmaterialen. Wij zijn een groothandel in bouwmaterialen en leveren ook in de omgeving van Lieshout. Met twee vestigingen centraal gelegen in Noord-Brabant, ben je zo bij een van de KOMBI vestigingen.

Bouwmaterialen Lieshout

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit alles wat met bouwen te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een goede fundering of naar moderne taatsdeuren, bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we het allemaal. Zowel de professionele bouwer als de particulier kan bij ons terecht. Zeker als je op zoek bent naar kwalitatief goede materialen, dan moet je bij ons zijn. Wij werken namelijk al jarenlang samen met de A-leveranciers in de bouwwereld.

Leveren bouwmaterialen Lieshout

Met twee verkooppunten in de omgeving, kun je ervan uitgaan dat wij bouwmaterialen leveren in Lieshout. Dagelijks rijden verschillende vrachtwagens Noord-Brabant rond om bouwmaterialen te leveren op verschillende grote en kleinere projecten. Niks is ons te gek!

Wil je toch liever langskomen om je materialen te halen of te komen bekijken? Dat is ook zeker mogelijk. Vanuit Lieshout ben je in een kwartiertje bij ons vestiging in Sint Oedenrode.

Waarom kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen?

We houden niet zo van opscheppen, maar we willen het je vooral zo gemakkelijk mogelijk maken. Bij KOMBI Bouwmaterialen kies je voor gemak. Alles wat met de bouw te maken heeft onder een dak. Letterlijk. Met een groot centraal magazijn ben je verzekerd van een snelle service. Uiteraard kan het voorkomen dat we iets niet voorradig hebben, maar dat proberen we dan zo goed mogelijk samen met jou te regelen. Afspraak is afspraak en dat willen we natuurlijk zo goed mogelijk nastreven.

Met een gedreven en enthousiast team wordt er iedere dag weer veel werk verzet. We dragen allemaal ons steentje bij en proberen samen zo goed mogelijk voor onze klant te zorgen. Het liefst ook met een gezonde dosis humor! Wanneer kom jij langs?