Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Oirschot

Voor de beste bouwmaterialen in Oirschot en omgeving, kies je voor KOMBI Bouwmaterialen! Als het gaat om bouwmaterialen, zijn wij toonaangevend in de regio Noordoost-Brabant. Het is ons doel om bouwend Brabant te voorzien van het beste materiaal. Dus heb jij een project in Oirschot en op zoek naar bouwmaterialen? Lees dan snel verder. Wij leggen graag uit waarom wij net dat beetje meer leveren. Dat doen we dagelijks met een team gedreven medewerkers die graag hard werken, maar ook houden van een grapje op zijn tijd.

Bouwmaterialen Oirschot, huis met pakken stenen

Bezoekadres voor bouwmaterialen Oirschot

Voor je bouwmaterialen in Oirschot en omgeving kun je terecht bij twee vestigingen. Vanuit Oirschot ben je in 20 minuten bij KOMBI Bouwmaterialen Sint Oedenrode, gevestigd aan Sonseweg 5. Sinds 2018 staat daar een gloednieuw pand. Hier staat een enorme loods vol bouwmaterialen. Ook kun je ons vinden in Uden, waar in 2021 gestart is met de bouw van nog een nieuw pand. Beide panden zijn voorzien van een showroom en profshop. In de profshop vind je nog alle materialen voor de professionele bouwer. Bij KOMBI Bouwmaterialen profiteer je dus echt van alles onder 1 dak!

“Bouwmaterialen Oirschot koop je bij ons!”

Bouwmaterialen Oirschot: Het assortiment

KOMBI Bouwmaterialen staat bekend om het ‘alles-onder-1-dak’-principe. Met wat voor een bouwproject je ook bezig bent, bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we het allemaal. Grote aannemersprojecten, maar ook kleine renovatieprojecten, iedereen is welkom.

Het is wat lastig om een goed overzicht te geven van alle bouwmaterialen die wij kunnen leveren. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van assortiment, kun je op onze website verschillende categorieën vinden. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Neem dan gemakkelijk telefonisch of per mail contact op.

Verder staat KOMBI Bouwmaterialen bekend om haar ruime assortiment op het gebied van ruwbouwmaterialen. Denk aan materialen voor:

Allerlei materialen die je niet ‘ziet’, maar welke onmisbaar zijn in de bouw. Daarnaast hebben wij een ruime collectie gevelstenen en dakpannen, deuren, deurbeslag en badkamertegels. Deze kun je ook altijd komen bekijken in een van onze showrooms. Je zult verstelt van de verschillende vormen, kleuren en maten die tegenwoordig beschikbaar zijn. Het is raadzaam om een afspraak in te plannen met een van onze verkoopadviseurs. Zij zullen alle tijd voor je nemen om al je vragen te beantwoorden.