Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Oss

Ben jij die aannemer uit Oss en op zoek naar betrouwbare en goede bouwmaterialen? Lees dan snel even verder. Bij KOMBI Bouwmaterialen heb je het namelijk allemaal. Alle bouwmaterialen onder een dak, daar kun je op vertrouwen. Een ritje op de A50 vanuit Oss voor jouw bouwmaterialen. Snel, betrouwbaar, deskundig en in voor een goede mop. Ook daarvoor ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres.

Bouwmaterialen Oss

Kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen in Oss

De bouwmaterialenhandel in regio Brabant, dat zijn wij! Ons focus gebied ligt tussen Eindhoven en Den Bosch, maar ook in Zaltbommel kunnen we leveren. Wij hebben als streven om hier toonaangevend te zijn, dus ook in de regio van Oss. Met onze vestigingen in Uden en Sint Oedenrode kunnen wij gemakkelijk een groot gedeelte van Brabant voorzien van bouwmaterialen.

Niet alleen voor de beste kwaliteit bouwmaterialen in Oss kies je voor KOMBI Bouwmaterialen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke service naar onze klanten. Belangrijke kernwaarden voor onze collega’s zijn eerlijkheid en betrouwbaar zijn. Ook al is het nieuws niet zo leuk, we willen het liefst eerlijk blijven. Dan weet je als klant uiteindelijk het beste waar je aan toe bent. Ook geldt afspraak = afspraak, dus zullen wij altijd onze handen uit de mouwen steken en dat doen we gewoon goed!

“Bouwmaterialen Oss, alles onder een dak bij KOMBI Bouwmaterialen!”

Bouwmaterialen Oss: Een ruim assortiment

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we het echt allemaal. Van fundering tot de nok en alles wat je tijdens de bouw verder tegenkomt. Dat houdt dus in dat het assortiment bestaat uit ontzettend veel verschillende producten. We proberen op onze website een zo compleet mogelijk beeld te geven van ons assortiment. De volgende productgroepen kun je hier vinden:

Daarnaast beschikt KOMBI Bouwmaterialen ook over een profshop en showroom. Dat betekent dat we ook al het materiaal en gereedschap voor de professionele bouwer in huis hebben. In onze profshop vind je bijvoorbeeld ijzerwaren, gereedschap, bouwchemie, elektra en hang- en sluitwerk. Voor de afbouwmaterialen kun je terecht in onze showroom. Hier kun je bijvoorbeeld gevelstenen, dakpannen, tegels en deuren bekijken. En natuurlijk hoort tijdens het bekijken van deze materialen en lekker kopje koffie. Dan kun je er echt even de tijd voor nemen!