Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Schijndel

Voor jouw bouwmaterialen in Schijndel moet je bij KOMBI Bouwmaterialen zijn. Ben jij een professionele bouwer in Schijndel of heb jij een klus in of rondom dit dorp, lees dan snel verder!

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben wij het allemaal. Van ruwbouw tot afbouw en alles wat daar tussenin zit. Of je nu bezig bent met het leggen van de fundering of je bent een garage aan het verbouwen, wij weten het juiste materiaal voor jouw klus te vinden.

Bouwmaterialen Schijndel

Waar koop jij je bouwmaterialen in Schijndel?

Om ons te bezoeken kun je terecht in zowel Uden als Sint Oedenrode. Dus wil je bouwmaterialen bekijken voor je bouwproject in Schijndel en omgeving? Tien minuutjes rijden en je staat in onze showroom in Sint Oedenrode. Dat is best snel! Natuurlijk ben je ook meer dan welkom in onze showroom in Uden, maar dan ben je een kleine twintig minuutjes onderweg. In beide showrooms kun je onder andere onze gevelstenen, dakpannen, tegels, deuren en kozijnen bekijken.

Ben je al overtuigd? Leuk! Heb je nog vragen? Dat begrijpen we ook. Daarom hebben wij een grote verkoopafdeling die jou te woord kunnen staan voor al jouw bouw gerelateerde vragen. Dus schroom je niet en neem contact op met een van onze collega’s van de verkoop.

“Neem een kijkje in onze showroom voor bouwmaterialen Schijndel!”

Uitgebreid assortiment bouwmaterialen Schijndel

KOMBI Bouwmaterialen heeft een erg breed assortiment. Wij verdelen dit in de volgende categorieën:

Naast dat we de grove bouwmaterialen kunnen leveren in Schijndel, bestaat er ook de mogelijkheid om de verschillende bouwmaterialen te bekijken in een van onze showrooms. Ons assortiment is zo ruim, dat we niet alles op onze website kunnen plaatsen. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon prettig om beeldbepalende materialen in het echt te kunnen zien of zelfs vasthouden.

Denk aan gevelstenen. Het lijkt ons niet handig om van een plaatje te moeten kiezen. Kom daarom voor bijvoorbeeld deze bouwmaterialen in Schijndel langs om te zien wat de verschillen allemaal zijn. Iets nieuws bouwen of iets verbouwen gaat gepaard met gevoel. Je wilt je ook gewoon fijn voelen in je nieuwe huis. Je bent meer dan welkom om dat sfeertje eens te komen proeven. Uiteraard met een kopje koffie!