Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Someren

Voor bouwmaterialen in Someren ben je bij KOMBI bouwmaterialen op de goede plek. Wij zijn namelijk een bouwmaterialen groothandel met twee vestigingen in Noord-Brabant en hebben voor elke klus de juiste materialen in huis. Hoe groot je project ook is, wij denken graag me je mee! Zoek je hoogwaardige bouwmaterialen en gedegen advies, dan ben je hier op het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over ons assortiment en onze werkwijze.

Bouwmaterialen Someren

Deskundig advies: Bouwmaterialen Someren

Waarom zou je kiezen voor KOMBI Bouwmaterialen? Dat willen wij voor jou zo simpel mogelijk maken. Wij zijn specialist op het gebied van bouwmaterialen en willen vooral jou, onze klant, helpen met het maken van de juiste keuze. Heb je een vraag over welke bouwmaterialen je het beste kunt gebruiken? Met een groot, deskundig team, proberen wij jou te voorzien van het beste advies.

Met een vestiging in Uden en een vestiging in Sint-Oedenrode kunnen wij een groot deel van Noord-Brabant bevoorraden. In zowel Uden als Sint Oedenrode hebben wij een ruim magazijn, een profshop en een showroom waar je verschillende bouwmaterialen kunt bekijken. Overtuigd? Neem dan eens contact met ons op, vinden we leuk!

“Op zoek naar gewoon goede bouwmaterialen Someren? Koop het hier!”

Bouwmaterialen Someren: het assortiment

Een ruim assortiment aan bouwmaterialen. En niet zo maar bouwmaterialen. Wij verkopen bij KOMBI Bouwmaterialen enkel bouwmaterialen die duurzaam zijn en aan alle kwaliteitseisen voldoen. Dus ook voor jouw klus in Someren, hebben wij de juiste spullen. Nu hoor ik je al denken, maar aan welke bouwmaterialen moet ik dan denken. Op onze website proberen we je daar een goed beeld van te geven. Bouwen start bij de ruwbouwfase en eindigt na de afbouw. Onder de ruwbouw vallen de volgende producten:

Wij kunnen ons voorstellen dat je een weloverwogen keuze wilt maken, voordat je een grote uitgave doet zoals het bouwen van een huis. Vandaar dat je van harte welkom bent in een van onze showrooms. We leggen je hier graag alles uit over onze producten, uiteraard onder het genot van een kop koffie en een grote glimlach.