Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Veghel

Gewoon goede bouwmaterialen in Veghel, dan zeg je eigenlijk KOMBI Bouwmaterialen. Ieder project, groot of klein, bij ons moet je zijn voor al jouw bouwmaterialen. Met twee verkooppunten in de nabije omgeving van Veghel, kunnen wij je bouwmaterialen geheid verzorgen!

Bouwmaterialen Veghel

Verkooppunten bouwmaterialen Veghel

Met twee verkooppunten voor bouwmaterialen in de omgeving van Veghel, kun je dus gemakkelijk bij ons terecht. Ons hoofdkantoor en centrale magazijn is gevestigd in Uden. Daarnaast hebben wij ook een vestiging in Sint-Oedenrode. Beide locaties zijn vanuit Veghel een goede tien minuten rijden. Dus heb je bouwmaterialen in Veghel nodig, dan zul je bij KOMBI Bouwmaterialen niet snel misgrijpen. Neem dus snel contact op met onze verkooptoppers!

“Alles onder een dak bij KOMBI Bouwmaterialen Veghel!”

Al jouw bouwmaterialen in Veghel

Ons assortiment bestaat uit de juiste bouwmaterialen en gereedschappen voor zowel de professionele als de particuliere bouwer. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment ruwbouwmaterialen. Dus voor het grove werk, de fundering, bouwstaal, vloeren, dakpannen en gevelstenen, ben je bij KOMBI Bouwmaterialen aan het juiste adres.

Uiteraard kun je ook voor hout- en plaatmateriaal of afbouwmaterialen bij ons terecht. Een groot gedeelte hebben wij op voorraad. Wil je er zeker van zijn dat je niet op bouwmaterialen misgrijpt? Neem dan contact op met onze verkoopmedewerkers. Zij zullen er samen met jou voor zorgen dat de gewenste bouwmaterialen op tijd worden geleverd in Veghel.

Bouwmaterialen Veghel: Alles onder een dak

Wat KOMBI Bouwmaterialen kenmerkt zijn het ‘alles onder 1 dak’-principe en natuurlijk onze mensen. Met alles onder een dak bedoelen we dat ook letterlijk. Dus bestel je een grote hoeveelheid aan plaatmateriaal en ben je door je ijzerwaren heen? Geen probleem! Ook voor de beste ijzerwaren, gereedschappen en bouwchemie ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze medewerkers zorgen er iedere dag weer voor dat het juiste materiaal klaarstaat of tijdig wordt geleverd! En dat alles gaat ook altijd gepaard met een gezonde dosis humor. Hoeveel bouwmaterialen in Veghel je ook nodig hebt, die glimlach krijg je niet heel snel van onze gezichten af!