Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Waalwijk

Ook in de regio van Waalwijk kunnen wij zorgen voor jouw bouwmaterialen. KOMBI Bouwmaterialen is toonaangevend leverancier van bouwmaterialen in regio Noordoost-Brabant. Iedere dag weer doen wij ons best om volgens afspraak, tijdig en de juiste bouwmaterialen te leveren. Dus heb je een project of een klus in Waalwijk en zoek je naar een leverancier voor de bouwmaterialen? Lees dan even verder wat wij voor je kunnen betekenen.

Bouwmaterialen Waalwijk

Bouwmaterialen Waalwijk: over KOMBI

Heb je bouwmaterialen in Waalwijk nodig of in Zaltbommel, geen probleem! Als we het op tijd weten, zorgen wij voor het transport. De juiste bouwmaterialen op de juiste plek. Onze medewerkers zijn een kei in regelen. Jij wilt je toch het liefst focussen op de bouw? Je wilt toch niet hoeven nadenken wanneer die gevelstenen ook alweer geleverd worden? Daar heb je ons voor! Het team van KOMBI Bouwmaterialen probeert zich te onderscheiden door onze trouwe klant volledig te ontzorgen.

Met twee vestigingen in de regio Noordoost-Brabant, kunnen wij met gemak bouwmaterialen leveren in Waalwijk en omgeving. KOMBI Bouwmaterialen heeft twee vestigingen. Een in Uden en de andere is gevestigd in Sint Oedenrode. Beide zijn voorzien van een groot magazijn en ruime showroom. Het is een stukje rijden, maar je bent natuurlijk van harte welkom om onze showroom te komen bekijken. Neem je dan ook meteen wat mee uit onze profshop? De kracht van KOMBI Bouwmaterialen, alle voor de vakman onder een dak!

“Bouwmaterialen Waalwijk bestel je hier!”

Koop je bouwmaterialen Waalwijk

Alle materialen voor de nieuwbouw, renovatie of afwerking. Voor alle verschillende klussen zijn de bouwmaterialen essentieel! Bij KOMBI Bouwmaterialen vind je dan ook een compleet assortiment aan bouwmaterialen. Van cement en mortel tot deuren en van fundering tot isolatiemateriaal en dakbedekking. Op onze website geven we je een goed overzicht van de verschillende productgroepen. Denk bijvoorbeeld aan:

Een groot deel van ons assortiment is ook te bewonderen in onze showrooms. Hier vind je een ruim assortiment aan gevelstenen, dakpannen, deuren en tegels. Als je denkt aan woningen, dan wil je daar ook een bepaald gevoel bij hebben of krijgen. Dat is natuurlijk ook zo met bouwen. Vandaar dat je bij ons meer dan welkom bent om op je gemakje je droomhuis samen te stellen.