Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 16:00

Wij staan voor u klaar

Bouwmaterialen Zaltbommel

Voor ieder bouwproject heeft KOMBI Bouwmaterialen professionele producten in huis. Dus zoek je bouwmaterialen in de omgeving van Zaltbommel, lees dan snel verder. Hoe groot of klein je project ook is. Of je nu werkt aan de nieuwbouw, verbouw of je bent bezig met een renovatie. Bij ons kun je bouwmaterialen kopen voor iedere fase van een project. Ook in Zaltbommel kun je bouwmaterialen bestellen bij team KOMBI!

Bouwmaterialen Zaltbommel

Bouwmaterialen Zaltbommel: waarom KOMBI?

KOMBI Bouwmaterialen heeft twee vestigingen in Noord-Brabant. De hoofdvestiging is gelegen in Uden. Vanuit Zaltbommel ben je in een half uur bij onze andere vestiging. Deze kun je vinden in Nijnsel, bij Sint Oedenrode. Op beide locaties hebben we een ruim magazijn, een grote showroom en een profshop waar je ook nog al je gereedschap kunt halen. Echt alles onder een dak bij KOMBI Bouwmaterialen! Wanneer kom jij langs?

“Bestel bij team KOMBI jouw bouwmaterialen in Zaltbommel!”

Bouwmaterialen Zaltbommel: assortiment

Een ruim assortiment aan ruwbouwmaterialen, maar ook voor de afbouw ben je bij ons aan het juiste adres. De ruwbouw is de eerste fase in de bouw. De naam zegt het al, hiervoor zijn ‘ruwe’ materialen nodig. Dan hebben we het over bouwmaterialen die nodig zijn voor de fundering, binnenwanden, buitenwanden, bouwstaal en vloeren. Al onze bouwmaterialen voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

Ook voor de afbouw van je klus in Zaltbommel kun je bouwmaterialen bij ons kopen. Bij de afbouw gaat het om de afwerking van je project. Daarvoor wil je natuurlijk gewoon goed materiaal en dat snappen wij! Een groot deel van deze bouwmaterialen kun je in onze showroom bekijken.

Verder kun je in onze showroom ook gevelstenen en dakpannen bekijken. Wellicht is het fijn om voordat je gaat starten met bouwen, de juiste producten voor je project te bekijken. Bouwen doe je met een gevoel en we hopen dat je in onze showroom dat eerste gevoel kunt proeven.