Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Deurklinken: Mooi deurbeslag

Wanneer je een deur koopt, kun je eigenlijk niet zonder deurbeslag. Deurbeslag zijn producten die in of op een binnendeur of buitendeur verwerkt worden. Dus deurklinken, bijzetsloten, cilinders, deurdrangers, greepjes en sloten. Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Bij ieder deurbeslag zijn er ook mooi bijpassende scharnieren.

Assortiment klinken deurbeslag en deurklinken

De juiste deurklinken kiezen

De plaats van de deur bepaalt al voor een groot deel wat voor soort deurbeslag je nodig het. Uiteraard heeft beslag voor een binnendeur andere eigenschappen dan die van een buitendeur. Je houdt dan rekening met andere invloeden. Wil je deurbeslag en deurklinken kiezen voor je wc en badkamer, dan ga je ook weer naar andere eigenschappen op zoek. Je zou het wellicht niet denken, maar het uitkiezen van een deur inclusief het beslag waar jij blij van wordt is een heel proces. Onze adviseurs denken maar al te graag met je mee en weten inmiddels de juiste vragen te stellen.

Waar moet ik op letten?

Bij het kopen of bestellen van deurklinken en dus de rest van het deurbeslag is het belangrijk om te letten op de juiste maten. De maat van het schild moet overeenkomen met de maat van het insteekslot. Verder is het ook raadzaam om de juiste schroeven te gebruiken wanneer je het deurbeslag monteert.

Witte deur zonder glas zwarte klink
Strakke zwarte binnendeuren
Deuren op een rij ingezoomd op deurklink
Taatsdeur Albo zwart

Deurklink keuzes!

Voordat je overgaat tot het kiezen van een bepaalde deurklink, moet je een heleboel vragen beantwoorden. Wil je de klink op een deurschild bevestigen of op een rozet monteren? Wil je voor dezelfde finish aan beide kanten van de deur of wil je juist variëren? Wil je jouw deuren op de stijl van je woning aan laten sluiten of wil je aan een andere stijl vasthouden? De vragen zijn eindeloos, net zoals het aanbod. Zo hebben wij deuren van Albo, Andusta, Austria, Skantrae, Svedex en Weekamp. Om het lekker makkelijk te maken!