Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 8:00 tot 12:00

Wij staan voor u klaar

Kunststof gevelbekleding, een unieke gevel!

Met kunststof gevelbekleding kun je echt iets toevoegen aan je gevel. de mogelijkheden zijn eindeloos, niet alleen in de verschillende soorten gevelbekleding heb je een enorme keuzen, maar daarbinnen kun je ook nog kiezen tussen verschillende kleuren, breedtes, diktes en combinaties. Dit maakt het natuurlijk extra leuk, want het zorgt iedere keer weer voor een unieke stijl en uitstraling van een woning. Allemaal dezelfde huizen is ook maar saai, of niet?

Kunststof gevelbekleding biedt je de vrijheid om jou huis precies te zo te maken als je wilt. of je nu gaat voor een moderne, strakke loof of een meer klassieke uitstraling. Met de verschillende opties kun je jouw visie tot leven brengen. ben je benieuwd hoe? Kom langs naar een van onze showrooms in Uden of Sint-Oedenrode. 

kunststof gevelbekleding favoriete product 1

Kunststof of houten gevelbekleding?

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een zeer ruim assortiment met bijpassende materialen van verschillende leveranciers. Daarnaast is er ook materiaal voor achter constructies of geventileerde gevels, wij hebben wat je nodig hebt. Tegenwoordig zijn er verschillende houtsoorten te gebruiken voor gevelkleding, maar de keuze in kunststof gevelbekleding neemt ook steeds meer toe.

Kunststof gevelbekleding worst steeds populairder vanwege de duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en de vele ontwerpopties die het biedt. je kunt kiezen uit diverse;

 • kleuren
 • texturen
 • stijlen

Je ziet het overal! Gevelbekleding van hout. Hier wordt vaak voor gekozen, omdat het een mooie, natuurlijke uitstraling heeft. Verder is er een ruime mogelijkheid aan verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Begrijpelijk, want hout geeft karakter aan gevels.

Kunststof gevelbekleding

Kies je voor kunststof, dan kies je voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Kunststof gevelbekleding is geschikt voor zowel de nieuwbouw als voor renovaties. Met rabatdelen kun je namelijk snel en gemakkelijk je woning bekleden, want:

 • Het blijft er jarenlang mooi uitzien,

 • het ongevoelig is voor weersinvloeden,

 • het is snel en gemakkelijk te monteren.

Wil je graag de uitstraling van hout behouden, maar heeft kunststof je voorkeur? Dan is er ook een variant met een houtlook.

Kunststof gevelbekleding in gebruik

Kunststof gevelbekleding heeft de bouwwereld veroverd vanwege zijn veelzijdigheid en voordelen. Deze moderne materiaalkeuze biedt tal van voordelen,

 • duurzaamheid
 • lage onderhoudskosten
 • variëteit in kleur en textuur
 • Kan tegen extreme weersomstandigheden en rot niet, waardoor het een langdurige investering is.
 • Eenvoudig te reinigen
 • handiger te installeren, waardoor bouwprojecten efficiënter worden
 • Het is lichtgewicht, waardoor het de bouwstructuur niet zwaar belast.
 • Biedt ook thermische isolatie, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie.

Kortom, kunststof gevelbekleding combineert functionaliteit, esthetiek en kosteneffectiviteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor moderne architectuur en renovatieprojecten.

Gevelbekleding Keralit kunststof

Keuzestress?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat snappen wij wel. Naast dat je een houten of kunststof gevelbekleding wilt, moet je ook nog nadenken over de kleur en hoe je de gevelbekleding op je gevel wilt plaatsen. Je kunt er voor kiezen om de gevelbekleding horizontaal te plaatsen, maar ook verticaal. De mogelijkheden lijken eindeloos. Uiteraard willen wij je graag helpen bij het maken van je keuze. Kom dus een keer langs om een kijkje te nemen in onze showroom! En ben je niet meteen overtuigd, dan kom je toch nog een keertje terug? De koffie staat altijd voor je klaar!