Uden T: (0413) 25 68 88
Sint-Oedenrode T: (0413) 47 25 65

Wij zijn vandaag geopend
van 7:00 tot 17:30

Wij staan voor u klaar

Een unieke gevel: Kunststof gevelbekleding

Door het gebruik van kunststof gevelbekleding kun je echt iets toevoegen aan de gevel. Niet alleen in soorten gevelbekleding heb je een enorme keuzen, maar daarbinnen kun je ook nog kiezen tussen verschillende kleuren, breedtes, diktes en combinaties. Geloof ons, de mogelijkheden zijn eindeloos! Dat maakt het natuurlijk wel hartstikke leuk, want het zorgt iedere keer weer voor een unieke stijl en uitstraling van een woning. Allemaal dezelfde huizen is ook maar saai, of niet?

Gevelbekleding favoriete product 1

Houten of kunststof gevelbekleding?

Bij KOMBI Bouwmaterialen hebben we een zeer ruim assortiment met bijpassende materialen van verschillende leveranciers. Daarnaast is er ook materiaal voor achterconstructies of geventileerde gevels. Tegenwoordig zijn er verschillende houtsoorten te gebruiken voor gevelkleding, maar er is ook steeds meer keuze in de kunststof variant.

Kunststof gevelbekleding

Kies je voor kunststof, dan kies je voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. Kunststof gevelbekleding is geschikt voor zowel de nieuwbouw als voor renovaties. Met rabatdelen kun je namelijk snel en gemakkelijk je woning bekleden. Het blijft er jarenlang mooi uitzien, omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden. En dan is het ook nog eens snel en gemakkelijk te monteren. Wil je graag de uitstraling van hout behouden, maar heeft kunststof je voorkeur? Dan is er ook kunststof gevelbekleding met houtlook.

Houten gevelbekleding

Je ziet het overal! Gevelbekleding van hout. Hier wordt vaak voor gekozen, omdat het een mooie, natuurlijke uitstraling heeft. Verder is er een ruime mogelijkheid aan verschillende uitvoeringen en houtsoorten. Begrijpelijk, want hout geeft karakter aan gevels.

Kunststof gevelbekleding in gebruik

Kunststof gevelbekleding heeft de bouwwereld veroverd vanwege zijn veelzijdigheid en voordelen. Deze moderne materiaalkeuze biedt tal van voordelen, waaronder duurzaamheid, lage onderhoudskosten en variëteit in kleur en textuur. Kunststof gevelbekleding is bestand tegen extreme weersomstandigheden en rot niet, waardoor het een langdurige investering is. Bovendien is het eenvoudig te reinigen en te installeren, waardoor bouwprojecten efficiënter worden. Daarnaast is het lichtgewicht, waardoor het de bouwstructuur niet zwaar belast. Kunststof gevelbekleding biedt ook thermische isolatie, wat bijdraagt aan energie-efficiëntie. Kortom, kunststof gevelbekleding combineert functionaliteit, esthetiek en kosteneffectiviteit, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor moderne architectuur en renovatieprojecten.

Bouwmaterialen Gelderland
Gevelbekleding Keralit kunststof
Gevelbekleding favoriete product 3
Houten gevelbekleding

Keuzestress?

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dat snappen wij wel. Naast de verschillende materialen gevelbekleding, moet je ook nog nadenken over de kleur en hoe je de gevelbekleding op je gevel wilt plaatsen. Je kunt er voor kiezen om de gevelbekleding horizontaal te plaatsen, maar ook verticaal. De mogelijkheden lijken eindeloos. Uiteraard willen wij je graag helpen bij het maken van je keuze. Kom dus een keer langs om een kijkje te nemen in onze showroom! En ben je niet meteen overtuigd, dan kom je toch nog een keertje terug? De koffie staat altijd voor je klaar!